בכי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בכי
    נועה
    10/10/2013

שלום,

אני אמא לילדה בת 3 +10 ח.
    היו איתה מספר בעיות בשנה האחרונה כמו גמגום שכבר נעלמו אל נשאר דבר אחד וזה הבכי.

היא בוכה ללא הפסקה, כל דבר שהיא מבקשת גם אם זה בפעם הראשונה זה בבכי וצעקות, אם אומרים לה משהו הכי קטן שלא מוצא חן בעיניה היא בוכה, בקיצור אין כמעט שעה ביום שהיא לא בוכה ולא חשוב בגלל מה. וכמעט תמיד אח"כ היא מבקשת סליחה ואומרת שזה בלי כוונה וחייבת חיבוק.
    ניסינו את כל השיטות לגרום לה להפסיק לבכות, זה כבר הפך למטריד מאוד ולעיתים זה הופך להתקפי זעם צעקות והשתוללות על הרצפה.
    אוסיף ואציין שלפני שבועיים עברנו דירה, יש לי ילדה גדולה ממנה בשנה וכן לפני ארבעה חודשים נולדה אחות חדשה . אך לא נראה איזה שינוי לטובה או לרעה בעקבות שינויים אלו

מה לעשות?? אנחנו כבר אובדי עצות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי - תגובה

סמדר ריינר
    11/10/2013

שלום נועה,
    את אומרת שניסית את כל השיטות, אך לא מציינת מהן, סביר להניח שאציע לך משהו שכבר נסיתם.
    חשוב מאוד לא לשתף פעולה עם הבכי, וכשהיא בוכה ומבקשת משהו לא לתת אותו, גם היא צורחת, משתוללת ונדמה לכם שזה נשמך שעות.
    חשוב מאוד להתעלם מהבכי כשאתם חשים שהוא ללא סיבה ונועד למשוך תשומת לב, ולהתמיד ולהיות עקביים בכך למרות שזה נורא קשה.
    אני מניחה שאם ניסיתם את זה, לא התמדתם בזה די זמן, וזה אכן קשה, אבל אין ברירה אחרת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו