פחדים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פחדים
    אורן
    13/10/2013

שלום,
    הבן שלי בן 10. אנחנו גרים בישוב קטן בו הילדים נהנים מבטחון יחסי - מעט מכוניות, מרבית האנשים מכירים אותם וכו'. ולמרות זאת הוא נמנע מלהסתובב לבד בישוב. גם אם אני מבקשת ממנו ללכת למכולת או להביא את אחותו מהגן הוא לא מסכים. התנאי שלו הוא שהוא יסע עם אופניים או שעוד מישהו יבוא איתו.
    לפני כמה שנים היה לו ארוע עם כלבים שמאד הפחידו אותו כשהלך בישוב ויכול להיות שזה קשור.
    כשאני מנסה לפתוח איתו את הנושא הוא מתעצבן ולא מסכים שנדבר על זה. מצד שני כשהוא הולך עם עוד מישהו הוא חופשי לחלוטין ומגיע לכל מקום בישוב.
    מה אפשר לעשות? האם יש דרך לעזור לו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פחדים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד משהו

אורן
    13/10/2013

שכחתי לכתוב למעלה.
    במקרה ניהלנו דיון על מה זה פראנויה (שמענו את השיר פראנויה של אחינועם ניני ברדיו). הסברתי לו שזה כשמרגישים שכל הזמן מישהו רודף אחריך אפילו אם זה לא נכון אז הוא אמר שזה בדיוק מה שהוא מרגיש כשהוא הולך לבד.
    זה "קצת" מטריד אותי...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד משהו - תגובה

סמדר ריינר
    14/10/2013

שלום אורן,
    אתם מוזמנים לעיין בעמודת שאלות נפוצות בתשובה הנוגעת לפחדי ילדים, ואם זה לא עוזר כדאי לפנות לטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו