מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אלימות כלפי ילדהשירי13/10/2013
ביתי בת השמונה וחצי בשנה האחרונה התחילה להיות מאוד חוצפנית. היא מקללת אותי ואת בעלי וגם ואת אחותה בת החמש, קללות ממש מכוערות ומעליבות והיא גם אלימה. בעלי כבר הגיע למצב שהוא אובד עצות והתחיל להיות אלים כלפיה באופן שיטתי ובצורה משפילה ולי זה מאוד מפריע זה מכאיב לי לראות אותה ככה אני אומרת לו שיפסיק ושזו דוגמא לא חינוכית בכלל בשבילה ככה הוא מלמד אותה שלהיות אלים זה מקובל וזו לא אמורה להיות הכוונה בכלל אבל הוא פשוט הגיע למצב שהוא לא שולט בעצמו ולא עוזר כלום(יש לציין שבעלי עבר בילדותו אלימות רבה מצד אביו והועבר לפנימייה והיה שם רוב ילדותו). גם לי קרה שהייתי אלימה כלפיה אמנם ממש לא בתדהירות שיוצא לבעלי ולא ברמה כל כך משפילה וזה פשוט גרם לי הרגשה מחרידה ורצון להעלם וגם התנצלתי בפניה ואני מחזיקה את עצמי ממש בכל הכח לא ליפול לשם שוב ולא להשבר מולה ולהשתמש באלימות כלפיה כי אני לא חושבת שזו הדרך לחנך ילד אפילו שהוא מתנהג בצורה כל כך גרועהאני מניחה שזה קורה לה כי היא רואה שלצערי לפעמים אני ובעלי מתנהלים ככה אמנם לא באלימות אבל בניבול פה . העניין מאוד מטריד אותי שככה בעלי מתנהג עד כדי כך שזה גורם לי לחלומות רעים על כך בלילה. אני יודעת שבעלי ואולי גם אני זקוקים לטיפול פרטני אבל העלויות של הטיפולים האלה כל כך יקרים לעולם לא נצליח לעמוד בזה המשכורות שלנו נמוכות מאוד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלימות כלפי ילדה - תגובה
סמדר ריינר14/10/2013שלום שירי,
אני מסכימה איתך שאת ובעלך זקוקים לטיפול. ישנם מקומות במטפלים בחינם או בלעות מסובסדת, את יכולה לפנות לוקפת החולים לשך אות לאתר של משרד הבריאות ולחפש שם מרפאה של בריאות הנפש באיזור מגורייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)