בעיות עם ילדה בת 2.3 שלא רוצה כלום

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיות עם ילדה בת 2.3 שלא רוצה כלום
    מימי
    14/10/2013

שלום,
    חייבת עזרה.
    יש לי ילדה מקסימה וחכמה בת 2.3. לאחרונה הילדה מסרבת לצאת בבוקר מהמיטה, מסרבת להחליף טיטול, מסרבת להחליף בגדים בבוקר מסרבת להסתרק, מסרבת לנעול נעליים, מסרבת להכנס לרכב, רוצה רק על הידיים. מסרבת להיכנס בערב למקלחת ומסרבת לצאת ממנה. עד השבוע האחרון, ההשכבות היו גם קלות, ובמימים האחרונים קשה גם עם זה. בקיצור מריבות וכעס בבוקר וגם בערב. אני מגדת אותה לבד, ואני ממש אובדת עיצות וכוחות להתשות האלה.
    לא מצליחה לדובב אותה כדי להבין מה קרה, אם כואב לה משהו או מציק לה משהו או מישהו.
    אני מחבקת אותה ומנשקת אותה כמה שאני רק יכולה, אבל המצבים האלה מוצאים אותי מדעתי.
    אשמח לקבל עזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עם ילדה בת 2.3 שלא רוצה כלום - תגובה

סמדר ריינר
    15/10/2013

שלום מימי,
    יכול להיות שתא מתקשה מאוד להציב גבול ולשדר סמכות הורית. התושבה למצב שתא מתארת היא לא לחבק או לנשק אותה כמה שאת רק יכולה אלא לדרוש ממנה, בלי כעס , אבל בתקיפות את מה שצריך לעשות.
    אם את לא מצליחה, חשוב שתפני להדרכת הורים בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו