בעית שינה לפעוטה בת 2.2

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעית שינה לפעוטה בת 2.2
    מאיה
    15/10/2013

שלום, יש לי ילדה בת שנתיים וחודשיים. לפני כחודש היא עברה למיטת מעבר ומאז כל ערב הוא מלחמה שמתחילה מהשעה 19:30 בערך ועד 22-23:00.
    הילדה מסרבת בתוקף לישון,היא כל הזמן יורדת מהמיטה.
    ניסיתי להחזיר אותה מיליון פעמים בלי לדבר איתה אבל היא פשוט מצפצפת עלינו,האמת היא שאני מאבדת את הסבלנות מהר כי גם אין לי את הגיבוי של בעלי בעניין(הוא לא מאמין בשיטה הזו ולא מסוגל להתמיד בה).
    היא נגמלה מחיתולים ממש לא מזמן אז היא מנגנת על כך שיש לה פיפי/קקי,כך היא יורדת מהמיטה.
    ניסיתי לשכב לידה ולהרדים אותה,לשיר איתה,לכעוס עליה,לסגור לה את הדלת של החדר...בסוף בסוף הגבר היחיד שמחזיק אותה במיטה הוא צפיית סרטונים בפלפון אבל אני ממש לא רוצה להשתמש בזה!!!
    הסיםור הזה נמשך כארבעה שבועות ולמען האמת התעייפתי...מה עושים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעית שינה לפעוטה בת 2.2

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעית שינה לפעוטה בת 2.2 - תגובה

סמדר ריינר
    16/10/2013

שלום מאיה,
    לא ציינת אם אתם מקיימים טקס שינה, של הקראת סיפור וכו', אם לא אז אולי חשוב, זה יכול להחליף את עניין הפלאפון.
    אחר כך כדאי לשבת לידה (לא לשכב) ולהרגיע אותה. המעבר למיטת מעבר עורר אצלה חרדה והיאת מתקשה להירגע לקראת השינה וכדאי לעסור לה ליהרגע, אולי לאפשר לה לשיון עם דובי או בובה, להשכיב גם אותם לישון וכו'. ולאט לאט להרגיל אותה להירדם אחרי טקס הישנה עם הדובי או הבובה כשאת לא יושבת לידה (לקצר את זמני הישיבה שלך בהדרגה).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לבעית שינה לפעוטה בת 2.2

מאיה
    16/10/2013

הי סמדר,
    תודה על ההתייחסות.אכן שכחתי לציין בפנייך כמה דברים:
    הילדה עברה למיטת מעבר לפני כחודשיים, כל הבלגן התחיל לפני כחודש.בהתחלה הכל היה בסדר, היא לא עשתה בעיות יותר מידי.
    טקס שינה מתקיים לחלוטין-היא בוחרת ספר שהיא אוהבת,אנחנו קוראות סיפור,נומי נומי ולישון. אז היא רוצה עוד סיפור,עוד ספר וכו'...אני עומדת על שלי בכך שאין עוד סיפור אבל היא יכולה לקרוא "לבד" במיטה...יש לה בובה,דובי...הכל לפי הספר....אשמח להתייחסותך הנוספת,תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לבעית שינה לפעוטה בת 2.2 - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2013

שלום מאיה,
    כפי שציינתי, לשבת לידה ולצמצם זאת בהדרגה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו