טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ביתי בת 4 נכנסה לגן עירייה אחרי שנתיים בגן פרטי יש לה קושי מאוד גדול ללכת לגן ביום השני לגן היא אכלה ארוחצ בוקר בגן ולא חשה בטוב והקיאה בגן מאז היא לא מוכנה לאכול בגן היא אומרת שהיא מפחדת להקיא ובגלל זה היא לא אוכלת בגן היא מגיעה הבייתה בשעה 13:39 ואוכלת בביצ את ארוחת הצהריים ברעב גדול אבל אחרי הארוחה היא לא רוצה לאכול כלום לא ארוחת ערב גי היא מפחדת להקיא אני חייבת לציין שביתי שוקלת 14 ק"ג היא מאוד רזה ניסתי להסביר לה בכל דרך אפשרית שזה בסדר והיא לא תקיא מארוחת הערב מה אלי לעשות ואיך אלי לנהוג והאם אני צריכה לגשת לייעוץ בבקשה תעזרו לי אני לא יודעת מה לעשות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד