שהילדה אומרת לא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שהילדה אומרת לא
    רינת
    16/10/2013

אני כבר לא יודעת איך לפתור את הבעיה הענקית שיש לי עם ילדתי בת ה4 וחצי כל דבר זה מלחמה אחת גדולה לדוגמא זמן להתארגן לישון כמובן ארוחת ערב ומקלחת ופה מגיע הלא רוצה מקלחת.וסוף סוף מתקלחים ואז כשמצחצחים שינים שוב לא רוצה לצחצח והל דבר זה ריצות אחרי הילדה ניסיתי את השיטה לספור עד 10 וזה ממש לא עוזר ניסיתי הפתעות ומדבקות והשיטה ממש לא עוזרת ואותו דבר בבוקר שיש מלחמה מה לעשות ומתי וכל דבר זה לא אצלה אני עייפה מזה וזה כבר גורם לבכי אצל הילדה כי אני עושה כבר דברים בכוח ולא בהנאה למרות שניסיתי המון דרכים בבקשה תנו לי טיפים איך לטפל בבעיה שנוצרה אצלנו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שהילדה אומרת לא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שהילדה אומרת לא - תגובה

סמדר ריינר
    16/10/2013

שלום מורי,
    קודם כל כדיא לבחור על איזה דברים את מתעקשת ועל מה את מוותרת מראש מתוך סדרי עדיפויות, ובכך להוריד תא מהלחמות. למשל על ארוחת ערב ל אהיתי מתעקשת. אם לא רוצה לאכול זו בעיה שלה. שום אסון לא ייגרם אם היא לא תאכל ארוחת ערב, פעם או פעמיים ואז היא תבין שזה עניין שלה, והיא רעבה ואז היא זו שתרצה לאכול.
    חשוב גם שתנסי להכניס עוד תכנים למערכת היחסים שלכם. יכול להיות שכל הקשר שלכם כרגע מתנהל רק דרך מאבקי כוח, וואלי שכחתם לשחק, ליהנות ביחד, לקרוא סיפור...יכול להיות שזה יכול להרגיע ולייצר מרחב ביניכם.
    אם זה לא עוזר, כדאי לפנות לייעוץ מסודר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה

רינת
    16/10/2013

האם יש דרך לגרום להגיע מרצונה בלי משחקי כוח כלומר כבר המון זמן יש את ההתארגנות לשינה והכל אותו דבר כל ערב וכמובן למרות הכל יש את הלא רוצה.חוץ מלבחור מה כן חשוב כדי שלא היה משחקי כוח איך אני גורמת לה להקשיב לי ולעשות דברים משמחה ומתוך הרגל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה - תגובה

סמדר ריינר
    17/10/2013

שלום מורי,
    חשוב שהיהי טקס שינה ושהוא יהיה נעים,בלי לחץ ובלי כעס. זה זמן אינטימי של חיבוק, סיפור ורגיעה, אם היא תתפוס את זה ככה יהיה לה נעים להיגע לזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו