דוח מהפסיכולוג

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דוח מהפסיכולוג
    שרה
    19/10/2013

בני בן 9 מטופל אצל פסיכולוגית ילדים כבר 9 חודשים, חוץ ממפגש איתנו ההורים פעם בחודשיים (אנחנו גרושים) היא איננה מוכנה להוציא לי דוח כתוב המסכם את הטיפול עד כה. מה הזכויות שלי לגבי קבלת הדוח? והאם היא יכולה לסרב ולומר שהיא עושה פגישה משותפת להורים כל חודשיים שלושה ולכן לא צריך דוח או שאין קשר בין הדברים?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דוח מהפסיכולוג

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דוח מהפסיכולוג - תגובה

סמדר ריינר
    20/10/2013

שלום שרה,
    קודם כל זוהי שאלה משפטית ולכן אולי כדאי ורצוי שתבייא אותה לפורום משפטי. ככל הידוע לי, זכותך כהורה לקבל דו"ח כתוב לגבי הטיפול עבורך .
    אני מבינה שאותה מטפלת רוצה להימנע ממצב שבו הטיפול ינוצל על ידכם לצורך מאבק הגירושין שלכם. זו אכן בעיה, (לא בטוח שהיא קיימת אצלכם), אבל עדיין היא חייבת להצויא מכתב אם אחד מכם מבקש זאת. יכול להיות שבאותו מכתב היא לא יכולה לכתוב שום דבר על ההורה השני אם אין לה ויתור סודיות ממנו, אבל עדיין היא חייבת להצויא מכתב כזה עד כמה שאני יודעת.
    שוב, זהו אינו ייעוץ משפטי ויכול להיות שכדאי לך לשאול עורך דין שמתמחה בעניין.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו