אני לא יודעת אם זה המקום, אבל...

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני לא יודעת אם זה המקום, אבל...
    אמא עייפה
    08/02/2007

יש לבן שלי יום הולדת בחודש הבא והוא ביקש להזמין את כל הילדים מהגן למין מסיבה כזאת. החל מתחילת השנה זה הפך להיות מקובל שביום הולדת לא מסתפקים ביום הולדת בגן כמו שהיה עד עכשיו, אלא גם ההורים מזמינים את כל הילדים הביתה ועושים מסיבה. עד עכשיו המסיבות היו נורא מושקעות, פעם היה צוות ג'גלינג, פעם קוסם, תמיד יש עוגה מעוצבת עם דמויות מעולם הילדים, יש כיבוד מרשים - פשוט הפקת מיני אירוע.

העניין הוא שבדקתי עלויות וכל הסיפור הזה יוצא מאוד יקר ויכול להגיע לאלפי שקלים. אין לי כרגע אפשרות להפיק לו אירוע כזה יקר, אבל מאוד חשוב לי לא לבייש אותו מול החברים ולעשות את המקסימום בשביל שכולם יהנו. אני מחפשת רעיונות יצירתיים שאני יכולה להכין בעצמי. אגב, אני יכולה לארגן את האחיין שלי שיתחפש לאיזו דמות ויעשה להם מין מופע כזה..אבל היום צריך איזה שהו קונפסט שיעטוף את הכל. לאחד היתה מסיבת ג'ונג'ל, לשני מסיבת קסמים, איזה מסיבה אני יעשה לבן שלי?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזל טוב!!!!

ענת זפרני
    15/02/2007

יום הולדת שמח!!!
    הכי חשוב מה הבן שלך ירגיש! לא מה יגידו וכל זה... הבן שלך צריך להיות מלך באותו יום.
    ניתן לשתף אותו בחיפוש אחר רעיון: למשל - מסיבת תחפושות, קדם פורים, קונים בכמה שקלים אביזרי תחפושות, שמים בסל תחפושות במרכז הסלון וכל ילד בוחר תחפושת, את מאפרת, והאחיין עושה איתם מסיבת תחפושות - כל אחד מציג את התחפושת והם צריכים לנחש למה התחפש אותו ילד....
    ניתן להזמין סרט ופיצה, סרט של ילדים
    ניתן לחזור לילדות עם תחרויות של סוכריה בתוך צלחת עם קמח
    להשחיל נר על בקבוק
    לפוצץ בלונים בטן לבטן
    לרקוד מתחת למוט
    יש "הפעלופדיה" - אנציקלופדיה של הפעלות בכל ספריה עירונית ויש שם המוןהמון רעיונות
    ניתן לקפוץ לחנות אביזרים לגני ילדים ולקנות חומרי יצירה ולתת לכל ילד להכין משהו במקום לקנות הפתעה בסיום
    ושוב,
    לא מה יגידו
    מה הבן שלך ירגיש
    אם הוא ירגיש שאת מתלהבת ומתרגשת = גם הוא
    המון מזל טוב
    ובהצלחה
    ספרי לנו איך היה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו