מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- יעוץמיכל20/10/2013
שלום סמדר
אני אמא לשני ילדים אנו הורים גרושים ושאלה לי ..
הבן שלי (9) קרוב לאביו אך ברמה שאני ממש ניפגעת ולא יודעת איך להגיב
אצל האבא אין גבולות .. כגון כל היום במחשב שזה בסדר .. לישון מאוחר ..
משחקי האבא בא לידי ביטוי שהוא לא מוכן לעזור בחוגים ודואג להגיד לילדים שהוא מפרנס אותי..
אצלי יש גבולות בבית .כגון לישון בזמן , הכנת מערכת וכו
השבוע אני מתקשרת באחת השבתות שילדים היו אצלו ומבקשת לדבר עם הבן כדי להגיד בוקר טוב
הבן שכב ליד האבא ולא היה לו כח לקום לענות לי האבא עודד להגיד שאתקשר אחכ
נורא ניפגעתי מבערב הסברתי לבן שלי שאני שמחה שהוא נח אך שאני מתקשרת בימים שהוא נימצא אצל האבא שיענה לי ..
לא יודעת איך בכלל בכלל בסיטואציה הזו
אשמח את עצעתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יעוץ - תגובה
סמדר ריינר21/10/2013שלום מיכל,
חשוב מאוד שתעבדי על עצמך חזק לא להיפגע. בעלך מסית את הילדים, וזה לא בסדר אבל זה לא קשור לילד ואסור לך להאשים את הילד במצב. כבנך נמצא אצלו הוא חייב להיות נאמן לו אחרת יהיה לו לא נעים שם, והוא עושה מה שאבא רוצה. את בתור אימא ואדם מבוגר, צריכה להבין את הסיטואציה הבלתי אפשרית שבנך נקלע אליה, ולא לדרוש ממנו נאמנות אלייך. בעניין שלך הוא עם האבא ולא איתו.
אל תדאגי בנך אוהב אותך ואף אחד לא באמת מאיים על מקומך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)