לכ' סמדר ריינר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר
    אוקסנה
    21/10/2013

שלום,
    מתוך 2 דפים עם ציור של הילד מבית הספר, בדף אחד היו רק עיגולים קטנים ורק בצבע שחור. עיגול היו בשורה אחד וככה היו כמה שורות. זה לא הצבע אהוב של הילד. צבע אהוב שלו זה - כתום. בבית אני לא משתמשת בשחור עם הילד, אין בכלל, כי אני לא סובלת שחור. בזמן אחרון ילד לא רוצה ללכת לבית ספר, כי הוא סיפר שהילד דחף אותו והוא נפל. בכניסה לכיתה הילד שלי לא מסוגל לראות את הילד שדחף אותו ומפוחד. ובכיתה אמרו לי שזה לא היה. ובכיתה צוות אמר לי שזה לא היה. אני יודעת שחור זה לא טוב. סמדר אם אפשר הסבר קטן מה אומר ציור מוזר? עיגולים (סגורים/לא סגורים), שורות, שחור.
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכ' סמדר ריינר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכ' סמדר ריינר - תגובה

סמדר ריינר
    22/10/2013

שלום אקסנה,
    חשור בציור של ילד זה לא בהכרח לא טוב. בעינייך זה צבע רע, לא בהכרח בעיניו. זה לא סימן שמשהו לא בסדר. אניאל יכולה לדעת מהמ משמעות העיגולים מלבד לשער זה קשור לסגירות שלו, וזה מתאים מאחר ואת יודעת שהוא סובל מ- PDD. לילדים קורים לפעמים דברים לא נעימים בבית הספר, זה חלק מהחיים וזה לא אומר בהכרח שמשהו נורא קרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו