חוגים - האם מוגזם..?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוגים - האם מוגזם..?
    מירי
    21/10/2013

ערב טוב,
    בתי בת 6+ תלמידת כתה א. היא מסיימת כל יום באחת וחצי ואני זו שמקבלת אותה בבית. לבקשתה נרשמה לחוג ריקוד שמתקיים פעמיים בשבוע למשך שעה, חוג ממנו נהנית מאד. לאחרונה ביקשה חוג נוסף, שגם הוא מתקיים פעמיים בשבוע למשך שלושת רבעי שעה. (חוג ספורט). אציין כי היא נהנתה גם בחוג השני אותו בינתיים רק ניסתה. ולשאלתי:
    בעבר עם ילדיי הבוגרים היתי די אנטי עניין החוגים..או נכון יותר טענתי תמיד שהכל צריך להיות במידה ולא צריך להגזים עם החוגים, מבחינתי נכון היה לא יותר מפעמיים אחהצ..יחד עם זאת, ילדי הבוגרים היו בצהרונים..ואספתי אותם רק בארבע.., עתה , אני תוהה האם זה מוגזם שתלך לחוגים 4 פעמים בשבוע והיא רק בת 6..,
    היא ילדה חברותית ואהודה, אך יחד עם זאת לא נפגשת בכלל הרבה עם ילדים אחרי הצהריים..במקרה הטוב פעם בשבועיים..ועם זאת (וגם בשיחה עם המורה) היא מאד אהובה ובעלת בטחון עצמי. כשבאות אליה חברות הן משחקות מקסים ונחמד לה..אבל..אין לה צורך בזה וזה ממש לא בא ממנה, כך שלהשאיר אחרי צהריים פנויים לחברות זה לא העניין..,
    השאלה שלי אם אני לא מעמיסה מדי על הילדה , בחוגי פעילות (ריקוד, ספורט..) כי זה יהיה 4 פעמים בשבוע..ושוב..היא מצידה רוצה..אבל כמובן אני מחליטה..,
    מה דעתך?,
    בברכה, מירי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוגים - האם מוגזם..?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוגים - האם מוגזם..? - תגובה

סמדר ריינר
    22/10/2013

שלום מרי,
    אם זה רצון שלה וזה לא מכביד עליה זה בסדר גמור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו