בן שנתיים שובב

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים שובב
    מיכל
    23/10/2013

שלום אני בת 34 אמא לפעוט בן שנתיים אני עובדת מהבית והילד איתי בבית לפחות עד אחרי החורף שאכניס אותו למסגרת. יש לנו סדר יום בבוקר גינה אחר הצהריים גימבורי אני מפגישה אותו עם המון ילדים בני גילו...הבעיה היא שמאד קשה לי איתו כשאני איתו בגינה הוא בורח לכל כיוון ולא מתמקד במתקנים אני מוצאת את עצמי כל יום "לא אל תיגע אסור זה מסוכן "זה מתסכל אותו ואותי...הוא מאד סקרן נוגע בכל דבר נמשך דווקא לדברים שהם לא משחקים פותח מגירות סוגר נכנס לתוכן ... וכשאני מעירה לו הוא צובט אותי וצורח... כשאני מתארחת אצל משפחה הוא נוגע בדברים שבירים עציצים ..הוא לא נח לרגע ...לאחרונה הוא מרים עליי יד זה קורה כשאני מעירה לו ולוקחת ממנו דברים מסוכנים. הוא מאד פעלתן ושובב...לגבי הדיבור שלו שלהערכתי זה גם מתסכל אותו..הוא אומר חצאי מילים אמא הוא מבטא מאמא אבא בא כדור דור הוא אומר רק את סוף המילה הוא מתקשה לתקשר איתי. הוא כן יוצר קשר עין ומצביע על דברים כשהוא רוצה שאלתי היא כזאת. האם הוא ילד היפרקטיבי ?לגבי השפה שלו האם זה תקין לדבר מילים לא בשלמותם?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בן שנתיים שובב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנתיים שובב - תגובה

סמדר ריינר
    24/10/2013

שלום מיכל,
    בודאי שלא ניתן לאבחן דרך האינטרנט היפראקטיביות, וגם לא נהוג לאבחן זאת בגיל כזה. עדיין מוקדם מדי לקבוע מסקנות לגבי הדיבור שללו, אבל אם את אל שקטה אולי כדאי לך לקבוע פגישה במכון להתפתחות הילד, יכול להיות ששם תוכלי, מעבר לאבחון לקבל גם הדרכת הורים כדי ללמוד להתמודד עם בעיית הגבולות שאת מתארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו