מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- איך להחזיר בטחון עצמי בגן?תמר24/10/2013
שלום רב!
בתי בת 3.5 פעם ראשונה הלכה לגן עירוני. בהתחלה הכל היה נהדר, היא היתה שמחה וזאת למרות חששותיי כיצד היא תסתגל. אחרי החגים והשביתות היא קצת התקררה, היתה בבית עם שיעול חזק שבעקבותו היא הקיאה. כשהיא חזרה לגן, יום אחד היא השתעלה חזק והקיאה שם. מאז התחיל המהפך! הילדה מסרבת בכל תוקף לאכול בגן בטענה שהיא משתעלת. הסכמתי שהיא תאכל רק בבית אבל התופעה רק מדרדרת. היא כבר לא רוצה לשחק בגן ולא מוכנה ללכת לשם, עכשיו היא גם מסרבת לאכול בבוקר בבית והכל בטענה שהיא משתעלת. (יצויין כי היא בריאה לגמרי ובבית לא משתעלת). לדעתי, היא נמצאת באיזשהי חרדה ופוחדת להקיא בגן. אני מסבירה לה ומרגיעה אותה אבל שום דבר לא עוזר ואני לא יודעת מה לעשות ואיך להחזיר לה את הבטחון עצמי. אני גם יודעת שכשהיא הקיאה בגן, זה קרה בסוף היום כשבעלי בא לאסוף אותה והיא היתה רגועה ולא היה שום דבר מיוחד, לא צעקו עליה. לכן אני לא מבינה מה גרם לה להתנהג ככה. אבל מאז היא עוברת איזשהי טראומה ואני לא יודעת איך לעזור לה. אני לא רוצה שהיא תסבול בגן, במיוחד כשהיא היתה כל כך מתלהבת בהתחלה. בבקשה תייעצו לי מה לעשות. תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר איך להחזיר בטחון עצמי בגן? - תגובה
סמדר ריינר25/10/2013שלום תמר,
את מוזמנת לעיין בעמודת שאלות נפוצות בתבושבה העוסקת בחרדות, ואם זה לא עוזר כדאי לפנות לטיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)