מה להגיד לילדה שבכיתה קוראים לה שמנ

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מה להגיד לילדה שבכיתה קוראים לה שמנ
    גל
    27/10/2013

ביתי כיתה ג' שמנה (למרות כל הניסיונות לא הצלחנו לטפל בזה) מצבה החברתי היה גרוע ובשנה האחרונה השתפר מאוד. חברות מהכיתה מזמינות ובאות. היום היא רבה עם אחת החברות ואז עוד 6 חברות (כולל 2 חברות טובות שלה)הצטרפו לחברה שהיא רבה איתה וכל ההפסקות קראו לה שמנה שרו שירים. צחקו עליה (בעיקר על המשקל) ולא הפסיקו להעליב אותה על המראה שלה.
    מה צריך להגיד לה במצב כזה? איך אני יכולה להציע לה להגיב? היא החזירה להן וניסתה להעליב אותן בחזרה אך ללא הצלחה(היא לא מספיק חריפה והיא לא באמת יודעת להחזיר) במיוחד שיש כמות של בנות נגדה.
    הסברתי לה שיש בכל מקום ילדים או אנשים שלא יודעים להתנהג או שמנסים להשפיע עליה וכשזה לא מצליח להם הם בוחרים בדרך מגעילה ואפילו שאני יודעת שזה פוגע ומבינה לליבה אני מקווה שהיא תהיה חזקה ושתדע להתמודד עם המצב (לא ידעתי בדיוק מה להגיד לה)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה להגיד לילדה שבכיתה קוראים לה שמנ - תגובה

סמדר ריינר
    28/10/2013

שלום תמרה,
    אני חושבת שאמרת לה מצויין. ובמקרה כזה יכול להיות שכדאי לשקול לערב את המורה.
    בכל מקרה מקרה אם ההשמנה של בתך היא לא תוצאה של מחלה חלילה, חשוב מאוד להמשיך לטפל בזה. אין סיבה שזה לא יצליח, זה גם לא בריא וגם גורם סבל רב. אולי כדאי לברר ביניכם לבין עצמכם מדוע אתם לא מצליחים לטפל בזה. זה מאוד חשוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו