שאלה דחופה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה
    עדן
    28/10/2013

שלום רב

אני אמא ליד בן 5(בן יחיד) בגן הוא מצטייר כילד רגיש תמיד מתנדב לעזור אם זה בנקיון הגן, סידור המשחקים מוותר לחברים ומשתף פעולה וכשמגיע לבית נכנס כילד אחר מתעצבן בקלות,צועק המון,מנסה לחנך אותנו כהורים שלו ומתנהג באלימות כלפי הכלב שלנו.
    גם כשאנו יוצאים מפתח הגן ישר מתחיל לרוץ ואם פוגש בחברים מתחיל לשחק עם הידיים ודוחף ומתנהג בצורה לא נעימה.
    יש לציין שהילד עבר תקופה קשה בבית אני ובעלי היינו על סף גירושים והוא היה עד להתפרצויות זעם כאלה ואחרות.
    שאלותי הן האם יש לערב פסיכולוגית ילדים?
    ועוד שאלה הילד כרגע בגן חובה הוא נולד בסוף דצמבר אני שוקלת להשאיר אותו שנה בגלל ההתנהגות בבית למרות שהגננת מציעה להעלות אותו מכיוון שבגן הוא בשל רגשית וגם קוגניטיבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה דחופה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה דחופה - תגובה

סמדר ריינר
    29/10/2013

שלום כדן,
    אם הגננת ממליצה להעלות אותו אין צורך להשאיר אותו בגן. כדאי לפנות לייעוץ פסיכולוגי, קחו בחשבון שייתכן וציעו לכם הדרכת הורים במקרה הזה ולא בהכרח טיפול עבור הילד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו