טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי. יש לי ילדה בת 7 לן דת בכיתה ב. כל יום כמעט שאני שואלת אותה עם מי שיחקת בהפסקה התשובה שאני מקבלת היא לבד. היא נפגשת עם חברים אחר הצהריים...באים אליה....היא הולכת...... אני לא מצליחה להבין איפה הבעיה??
האם יש משהו שאני יכולה לעשות??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, האם זה מפריע לה? לא בטוח שיש כאן בעיה, ולא נראה לי הגיוני שמזמינים אותה אחה"צ אבל בבית הספר לא משחקים אותה, אם היא לא מתלוננת על זה, אולי כדאי שתניחי לעניין, יכול הליות שהיא מרגישה שאת חוקרת אותה ונותנת לך תשובה סתמית. אם זה כן מפריע לה כדאי להתייעץ עם פסיכולוגית בית הספר בעניין, אבל אני לא משוכנעת שיש כאן בעיה אמיתית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד