ילדה בת 6 קשיים רגשיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6 קשיים רגשיים
    גל
    03/11/2013

ילדתי בת 6 עלתה לכיתה א . מתמודדת עם קשיים אבל לא חריגים במיוחד.
    היום ישבנו ודברנו והיא התפרצה בבכי שנמשך כמעט שעה בזמן שאנחנו מדברות. היא התלוננה על כך שאין לה עם מי לשחק וכמה שהיא מנסה להתחבר לא אוהבים אותה. (כבר 3 בנות הזמינו אותה אחר הצהרים )היא אמרה שחוץ ממני ומאבא אף אחד לא אוהב אותה בעולם ושהיא מפחדת שאני אמות וחיבקה אותי מאוד חזק ולא הפסיקה לבכות. חזרה על המילה קשה לי הרבה פעמים.
    בדרך כלל היא ילדה לא ממושמעת ,קשה מאוד ואוהבת להציק ואנחנו והאנשים שסביבה כועסים עליה המון. ניסינו חיזוקים חיובים ועוד דרכים אבל שום דבר לא עוזר איתה. היא פשוט מרדנית ולא מקשיבה לאף אחד. תמיד מרגישה מקופחת ומקנא בכל מה שיש לאחרים(זה נשמע לא טוב אבל לצערי זה המצב).
    אף פעם לא ראיתי אותה במצב כזה ובדרך כלל נראה כאילו היא נגד העולם ושום דבר לא מפריע לה.
    היא סיפרה מקרים לא נעימים שקרו לה עם ילדים שהציקו לה אך הסיפורים לא היו עקביים ונשמע שהיא ממציאה חלק מהם(לדוגמא סיפרה על ילד מסוים ואחרי שאמרתי שאדבר עם המורה אמרה שהוא עבר לביה"ס אחר)
    האם אלה קשיים טבעיים לכיתה א? האם אני יכולה לעזור באיזה שהיא דרך חוץ מלחזק אותה מילולית?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 6 קשיים רגשיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 6 קשיים רגשיים - תגובה

סמדר ריינר
    04/11/2013

שלום גל,
    הקשיים שאת מאתרת באוםן כללי ולא רק התפרצות הבכי של בתך לא נשמעים לי חלק מקושי טבעי, ואני חושבת שאולי הגיע הזמן לפנות לטיפול. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קושי רגשי

י ב
    04/11/2013

שלום רב

הרבה פעמים במצבים כאלו זה נורת אזהרה למה שמתחולל בנפש של הילד ויתכן מאד שיש לה קושי רגשי שהוא מתמודדת איתה יום יום כגון תחרות קינאה וכדומה וההתפרצות הן הבכי והן ההנהגות הלא נורמטיבית שלה זה סימן לזה.

המון הצלחה
    יואל בוקשפן
    יו"ר מכון "יש עתיד"
    1599525000

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו