טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לנו ילד בן 3 ו10 חודשים יש לו אחות חדשה בת 3 וחצי חדשים, הא ילד חכם, מבין, רגיש אבל מצד שני מתעקש על דברים שהוא רוצה לאחרונה וכתוצאה מהאחות החדשה הוא בוכה יותר מבער פחות מקשיב וגם מבקש ממני דברים בדיוק בזמן שאני לא יכולה, גם כשמבקשת קצת סבלנות הא ממשיך לבכות ולדרוש כאילו הוא לא מקשיב.
לפעמים אנו מבקשים שייכנס לחדר כשהוא ממשיך לבכות סתם כשהוא מקבל מה שהוא רוצה,
או חושבים לעבור לדרום בשנה הקרובה לאור ההתנהגות המפורטת לעיל איך יתפרש המעבר? האם צריך ללכת איתו לפסיכולוג? מה אני יכולה לעשות? אני לא רוצה להכניס אותו לחרדות או לגרום לא לרגרסיה
תודה, לילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לילך, ההתנהגו של בנך היא טבעית ונורמלית לגיל ולמצב.אין צורך לפנות לפסיכולוג, אך לא הייתי מכבידה עליו כרגע עם מעבר נוסף, אם יש לכם אפשרות להימנע מזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד