הצבת גבולות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הצבת גבולות
    סבטה
    05/11/2013

הבת שלי , בת שנתיים וחצי - מדברת יפה ומפותחת מאוד .הבעייה איתה - הצבת גבולות . היא לא מקשיבה לי בכלל . אני מדברת ברוגע אבל באסרטיביות - היא בכלל לא מתייחסת אלי .אני אומרת ואומרת - ללא תוצאה וכשאני מתעצבנת אז זה מצחיק אותה . אני מבינה שזה כמו משחק בשבילה . ניסיתי בטוב וברע -תוצאות מאוד לא מרצות .ניסיתי גם לתת לה פרסים על ההתנהגות חיובים וללא הצלחה .עושה מה שבא לה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הצבת גבולות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הצבת גבולות - תגובה

סמדר ריינר
    06/11/2013

שלום גליה,
    קשה לי לייעץ לך בלי להכיר אתכם , כי הסיטואציה לא כל כך ברורה לי במקרה הזה. אני ממליצה לך לפנות לגורם מקצועי כלשהו ולהתייעץ יותר לעומק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצנו כבר בעבר

סבטה
    06/11/2013

שלום .
    אנו כבר היינו בהדרכת הורים . נעמר לנו לשים גבולות יותר ברורים ולא לוותר , אבל בפועל זה לא מצליח .אם משהו לא ברור - אני אבהיר -אבל בגדול - יש לי הרגשה שהיא שמה עלי פס כבר בגיל שנתיים וחצי ואינני מצליחה להשתלט עליה . היא בת יחידה ומאוד אהובה עלינו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא עובד .

סבטה
    06/11/2013

ניסיתי הסביר לה ברוגע - זה לא עוזר כי היא לא כל כך מקשיבה וגם אם היא מסכימה איתי , פעם הבאה אותו דבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גבולות

י. ב.
    06/11/2013

לא לצריכים להסביר לה צריכים להגיד לה בנחישות ככה לא מדברים להורים וכו'.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצנו כבר בעבר - תגובה

סמדר ריינר
    11/11/2013

שלום גליה,
    אם הייתם בהדרכת הורים וזה לא עזר, כדאי לחזור לשם ולבדוק מה מפריע לכם ליישם את הנאמר, אם הדרכת הורים לא עזרה, ודאי ודאי שהדרכה באינטרנט לא תיתן את פיתרון הקסם. יכול להיות שתאם מתקשים לשדר סמכות למרות שנראה לכם שזה מה שאתם עושים. לכן חשוב לחזור להדרכת הורים ולברר שוב מה הבעיה בדיוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו