ילדה בת 4 מסרבת לאכול בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 מסרבת לאכול בגן
    יוליה
    07/11/2013

בתי בת 4 היתה עד לפני חודשיים במשפחתון, עד 10 ילדים והשנה עברה לגן פרטי גדול. בקבוצה יש 23 ילדים. בהתחלה לא רצתה ללכת לגן והיתה עושה סצנות של בכי כל בוקר. הייתי משאירה אותה בגן בכח. סירבה לאכול, טענה שלא טעים לה - היא הרי רגילה לאוכל בגן הקודם. בגן הזה יש ארוחת בוקר שהיא בדרך כלל דייסה וארוחת צהריים מרק מנת בשר ותוספת. לאחר כחודש (היו הרבה חגים באמצע) אמרו לי שחל שיפור באוכל, שלפעמים מסיימת לאכול אפילו ראשונה. הסייעת אמרה שהיא עוזרת לה לאכול ומשכנעת אותה וככה היא אוכלת.
    לפני שבועיים חלה תפנית, היא החריפה את התנהגותה והתחילה לפלוט באמצע האוכל לתוך הצלחת כדי שלא לאכול ויחד עם זאת היתה עשתה כמה פעמים פיפי באמצע הארוחה, הכל רק כדי לא לאכול. יחד עם זאת שמו לב שהיא שפכה את המרק לפח. מאז עבר שבוע. הם לא יודעים מה לעשות. אומרים שהיא אומרת גם לילדים אחרים לא לאכול. ביקשו מאיתנו רשות לשים אותה בשולחן נפרד. עכשיו הבנתי שהם אפילו שואלים אותה, ליאור את תאכלי היום. היא עונה לא ואז לא שמים לה אוכל בכלל. הילדה כבר שבוע לא אוכלת כלום משמונה עד חמש. רק שותה מים כדי לנפח לעצמה את הקיבה. אני ממש לא יודעת מה לעשות. זאת ילדה שכן אוהבת לאכול. היא מגיעה הביתה ולא זזה מהאוכל. ניסיתי לדבר איתה בכל צורה שהיא, היא טוענת שהאכול לא טעים אבל מצד שני היא גם לא מנסה לטעום אותו. היא מבחינתה אוהבת רק אוכל ביום שלישי בבוקר כשיש פנקייקים. אני חסרת אונים, לדעתי ולדעת הגננת זה לא קשור רק לאוכל, היא עושה מרד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ילדה בת 4 מסרבת לאכול בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת 4 מסרבת לאכול בגן - תגובה

סמדר ריינר
    11/11/2013

שלום יוליה,
    כדאי לפנות ליעוץ מסודר כדי להבין יותר לעומק מה הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו