מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יושבת במפגש בגןאמא11/11/2013
שלום לכם אני אמא לשלוש ילדים בן 15 בן 9 ובת 3 הבעיה שלי היא עם בת ה- 3 שלי עד ספטמבר השנה היא היתה איתי לא במסגרת השנה הכנסתי אותה לגן עירייה שיש בו 20 ילדים בלבד עם גננת וסייעת בהתחלה היה מאוד קשה לא רצתה להיפרד ממני או מבעלי ביקשה שנישאר ואפילו עם נשארנו לא משנה 10 דקות 20 דקות עדיין בוכה מאוד, כיום יותר טוב נפרדת שהיא קצת אומרת בבכי אמא אמא נותת יד לסייעת והולכת איתה למטבח מקבלת סוכריה או משהו כביכול שהיא נפרדת יפה ממני, הבעיה כרגע שמפריעה לי היא שהיא לא רוצה לשבת במפגש (בריכוז) עם כל הילדים היא יושבת בצד ולא מוכנה להתקרב למפגש כל השיכנועים ומה שעושים לא עוזר לא מוכנה להיתקרב אפילו ביום ההולדת שלה היא היתה בצד מה עושים????
תודה רבה לכם מראש אני לא יודעת כבר איך להגיב לזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחכה לתשובה בבקשה
אמא12/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יושבת במפגש בגן - תגובה
סמדר ריינר13/11/2013שלום לך,
לדעתי לא את צריכה לדעת איך להגיב לזה, זה עניין של הגננת ולאה חלק מהדברים שגננות אמורות להתמודד איתם. לדעתי כדאי לאפשר לה בתהחלה לעסוק מבשהו בצד, ולאט לאט היא תרצה בעצמה להתקרב ולהשתתף כי לא יהיה לה נעים להיות לבד בצד. לא היתי נכנסת ללחץ וגם לא למאבקים בעניין. נסי לא לדאוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
אמא13/11/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)