לא יושבת במפגש בגן

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא יושבת במפגש בגן
    אמא
    11/11/2013

שלום לכם אני אמא לשלוש ילדים בן 15 בן 9 ובת 3 הבעיה שלי היא עם בת ה- 3 שלי עד ספטמבר השנה היא היתה איתי לא במסגרת השנה הכנסתי אותה לגן עירייה שיש בו 20 ילדים בלבד עם גננת וסייעת בהתחלה היה מאוד קשה לא רצתה להיפרד ממני או מבעלי ביקשה שנישאר ואפילו עם נשארנו לא משנה 10 דקות 20 דקות עדיין בוכה מאוד, כיום יותר טוב נפרדת שהיא קצת אומרת בבכי אמא אמא נותת יד לסייעת והולכת איתה למטבח מקבלת סוכריה או משהו כביכול שהיא נפרדת יפה ממני, הבעיה כרגע שמפריעה לי היא שהיא לא רוצה לשבת במפגש (בריכוז) עם כל הילדים היא יושבת בצד ולא מוכנה להתקרב למפגש כל השיכנועים ומה שעושים לא עוזר לא מוכנה להיתקרב אפילו ביום ההולדת שלה היא היתה בצד מה עושים????
    תודה רבה לכם מראש אני לא יודעת כבר איך להגיב לזה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יושבת במפגש בגן

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחכה לתשובה בבקשה

אמא
    12/11/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יושבת במפגש בגן - תגובה

סמדר ריינר
    13/11/2013

שלום לך,
    לדעתי לא את צריכה לדעת איך להגיב לזה, זה עניין של הגננת ולאה חלק מהדברים שגננות אמורות להתמודד איתם. לדעתי כדאי לאפשר לה בתהחלה לעסוק מבשהו בצד, ולאט לאט היא תרצה בעצמה להתקרב ולהשתתף כי לא יהיה לה נעים להיות לבד בצד. לא היתי נכנסת ללחץ וגם לא למאבקים בעניין. נסי לא לדאוג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה

אמא
    13/11/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו