צפיה בטלויזיה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צפיה בטלויזיה
    אלה
    12/11/2013

שלום, בתי בת 5 מגיעה הביתה בשעה 14 וישר רצה לטלויזיה, אני מסכימה לה לצפות עד שאני מחממת ארוחת צהריים- ואז קשה לה להתנתק מהמסך: " אני רוצה רק לראות....עד שהם....", היא אוכלת מהר כדי לחזור שוב לצפות- בעצם כל דבר שאני מציעה מפריע לצפיה יש ויכוח-" תסיימי לאכול, תעשי את הדף...", בזמן הצפיה היא מרותקת לגמרי ,למשל, אפילו לא שומעת אם פונים אליה או מה מתרחש סביבה...
    גם בבוקר לפני שהולכת לגן היא מדליקה טלויזיה ...
    אני מרגישה שזהו נושא מאוד טעון ואני כל הזמן צריכה להציב גבולות ולהגיד לה מתי לכבות...
    מה עושים? אני מתקשה להחליט ....כמה זמן מומלץ לצפות בטלויזיה בגיל הזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צפיה בטלויזיה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צפיה בטלויזיה - תגובה

סמדר ריינר
    13/11/2013

שלום אלה,
    נהוג לאפשר שעה עד שעתיים. אבל אני לא חושבת שזה העניין, אני חושבת שהעניין הוא מה עושים במקום ועם מי. חשוב שתדעי שילדה בגיל 5 עדיין לא יכולה להעסיק את עצמה לבד לזמן ארוך, חשוב שתציעי לה לשחק יאתה, וכן שתיזמי עבורה מפגשים אחה"צ עם ילדים. הטלוויזיה מהווה לעיתים תחליף לקשר וכאן חשוב לייצר עבור הילדים אלטרנטיבות ולא רק לדרוש מהם לעזוב את הטלויזיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד.......

אלה
    13/11/2013

ברור , אני מודעת לכל זה, אנחנו כל יום עושות משהו יחד- ספריה, חברים, משחקיה וכו'... גם איתי היא יכולה לשחק ואני כן מקדישה לה זמן - מציירים, מכינים ג'לי וכו'... אבל עדיין אם היא נמצאת בבית העדיפות עבורה היא טלויזיה ולא משחק חופשי (יש לה אחות בגיל 3.9) איתי או עם אחותה(למרות שהיא משחקת עם אחותה מאוד יפה), רק אם אני מציבה עובדה -" עכשיו מכבים" ותמיד יש התנגדות מצידה רק אז היא מתפנה לדברים אחרים ובמהלך היום שואלת "אפשר טליזיה"?, גם כאשר אנו חוזרות הביתה אחרי פעילות כלשהי היא רצה ישר להדליק את המכשיר:(.....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד....... - תגובה

סמדר ריינר
    14/11/2013

שלום אלה,
    יפה, אם כך את עושה כל מה שצריך, ואני חושבת שאת יוכלה להניח לעניין. זה מה שהילדה רוצה את ל איכולה לשנות את הרצון שלה, היא אדם נפרד ממך וזכותה לרצות דברים שלא מוצאים חן בעינייך, וזכותך להציב לזה גבול כשזה לא נראה לך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו