גמילה מבקבוק

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גמילה מבקבוק
    אולגה
    14/11/2013

שלום
    הבן שלי בן 2.9 קשור מאוד לבקבוק ומבקש אותו כמה פעמים ביום, בבוקר כשהוא עצוב או מרגיש לא טוב, כשהוא רעב ולפעמים סתם כי בא לו.
    אני מנסה לא לתת כל פעם שהוא מבקש או לדחות את זה, לתת קודם משהו לאכול אם אני מרגישה שהוא רעב וכל הזמן אומרת לו שזה רק בקבוק בבוקר ולא כל היום לשתות בקבוק אבל בעצם הוא שותה 2-3 במשך היום.
    השאלה שלי האם זה נכון להגביל ולהעיר על זה כל הזמן? ואיך אפשר לנתק אותו לאט מהבקבוק?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מבקבוק

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מבקבוק - תגובה

סמדר ריינר
    15/11/2013

שלום אולגה,
    תני לו את הבקבוק בשלב הראשון כל פעם שהוא מבקש, ותורידי את זה רק פעם אחת ביום (נניח בצהריים בלי בקבוק כי אוכלים ארוחת צהריים) אחר הוסיפי עוד מועד שבו את מורידה את זה שנראה לך פחות קריטי עבורו במהלך היום. וכן הלאה. לא הייתי מתחילה מלהוריד את הבקבוק של הבוקר או של לפני השינה.
    במקביל כדאי לתת לו לכים אחרים להרגיע את עצמו, לשחק איתו, לחבק אותו אחרי השינה או במעברים של היום, ולמצוא דרכים נסופות לנחם אותו כשהוא עצוב או מרגיש לא טוב, גם על ידי מילים וגם על ידיי מגע גופני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו