מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- גמילה מבקבוקאולגה14/11/2013
שלום
הבן שלי בן 2.9 קשור מאוד לבקבוק ומבקש אותו כמה פעמים ביום, בבוקר כשהוא עצוב או מרגיש לא טוב, כשהוא רעב ולפעמים סתם כי בא לו.
אני מנסה לא לתת כל פעם שהוא מבקש או לדחות את זה, לתת קודם משהו לאכול אם אני מרגישה שהוא רעב וכל הזמן אומרת לו שזה רק בקבוק בבוקר ולא כל היום לשתות בקבוק אבל בעצם הוא שותה 2-3 במשך היום.
השאלה שלי האם זה נכון להגביל ולהעיר על זה כל הזמן? ואיך אפשר לנתק אותו לאט מהבקבוק?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מבקבוק - תגובה
סמדר ריינר15/11/2013שלום אולגה,
תני לו את הבקבוק בשלב הראשון כל פעם שהוא מבקש, ותורידי את זה רק פעם אחת ביום (נניח בצהריים בלי בקבוק כי אוכלים ארוחת צהריים) אחר הוסיפי עוד מועד שבו את מורידה את זה שנראה לך פחות קריטי עבורו במהלך היום. וכן הלאה. לא הייתי מתחילה מלהוריד את הבקבוק של הבוקר או של לפני השינה.
במקביל כדאי לתת לו לכים אחרים להרגיע את עצמו, לשחק איתו, לחבק אותו אחרי השינה או במעברים של היום, ולמצוא דרכים נסופות לנחם אותו כשהוא עצוב או מרגיש לא טוב, גם על ידי מילים וגם על ידיי מגע גופני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)