מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בת שלושמירי17/11/2013
שלום
הבת שלי בת שלוש, ילדה מקסימה !
הבעיה שהיא יכולה להיות מאוד לא נעימה לסביבה...
בבוקר כשמגיעה לגן לא אומרת שלום ואם אומרים לה היא עונה בכעס
לחברים שלה בגן עונה בתוקפנות אם שואלים אותה משהו (למשל, מה יש לך בתיק..היא תענה - זה לא שלך...זה שלי ואל תתקרב...) מאוד בתוקפנות
כלפי בני הדודים יכולה לענות גם כן באותה צורה, גם לסבים יכולה לדבר בצורה מעליבה ופוגעת
עלינו לא מקובלת הצורת דיבור הזו, כאשר היא פונה אלינו כך אנחנו אומרים לה שתבקש יפה, לא נכנעים לבכי ועומדים על שלנו
איך להתייחס כשהיא מדברת כך לסביבה ?
ניסיתי להתעלם, ניסיתי לתווך, ניסיתי להכיל... לא עוזר...
היא לא אלימה, ילדה טובה מאוד, ממושמעת, מקבלת הרבה אהבה וחיזוקים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בת שלוש - תגובה
סמדר ריינר18/11/2013שלום ליאת,
נשמע שהילדה המתוקה שלכם בעצם משדרת סוג של "אל תיגע בי". יכול להיות שזה קורה לה בעיקר בהתחלה, כשבאים לגן, כשמגיעים אנשים הבייתה או כשאתם הולכים לבקר, לא נוח לה שישר פונים אליה ורוצים ממנה דברים, היא עוד צריכה להתרגל, להפשיר, ולהסתגל לסיטואציה בשליטה שלה ובקצב שלה. אם תסבירו את זה לאנשים, הם לא ייפגעו ויניחו לה, אני מניחה שהיא תרצה אחר כך להתקרב בעצמה והכל יהיה בסדר. לא הייתי נכנסת איתה למאבקים בגלל זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
מירי18/11/2013הי ליאת
את מאוד צודקת, זה קורה עד שמפשיר הקרח...
אבל יכול גם לא...
וגם עד אז זה מאוד לא נעים והסביבה יוצרת לה סטיגמה של ילדה לא נעימה...
מה אני יכולה לעשות כאמא ?
האם אני לא צריכה להעביר מסר שכך לא מדברים לאנשים ? בעיקר לסבים...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)