התנהגות ילד בן 6.5

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• התנהגות ילד בן 6.5
    ניקיטה
    19/11/2013

שלום, בני בן 6.5 בכיתה א , ילד מאוד מקובל ואהוד על חבריו, מנהיג ומוביל כך היה גם בגן, הוא נראה גדול לגילו נאה - גבוה. הדבר שמציק לי לאחרונה הוא שהמורה מעירה לו הרבה על התנהגותו מול בנות למרות שתמיד היו לו גם חברות בנות שהיה משחק איתן והן ממש מעריצות אותו .המורה מספרת לנו שבנות בכיתה ספרו לה שהוא מציק להן או צוחק עליהן , רודף אחריהן ללא משחק תופסת , אומר שהוא אוהב אותן, מבקש נשיקה מהן ,כל פעם כמובן זו בת אחרת ולא כולן בבת אחת ), כאשר בעלי ואני וגם המורה שוחחנו איתו להבין את פשר התנהגותו הוא טען שזה הכל בצחוק . כמובן שבגיל זה הוא אינו מבין את משמעות ההטרדה של בנות ואיני חושבת שיש לו מחשבות מיניות כל שהן,
    אך עדיין איני מבינה את פשר התנהגותו ואיך להתמודד עמו, כמה שעשינו איתו שיחות הדבר כביכול חוזר על עצמו ועוד פעם הוא מקבל הערות במחברת מהמורה,
    אודה לעזרה , הנחיה איך אני אמורה להתמודד ומדוע הוא מתנהג כך , מה הסיבה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התנהגות ילד בן 6.5

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התנהגות ילד בן 6.5 - תגובה

סמדר ריינר
    20/11/2013

שלום ניקיטיה,
    בגיל הזה בהחלט יכול להיות שיש לו מחשבות מיניות על בנות. נכון אולי שהוא לא מבין את המשמעות המשפטית של עניין ההטרדה, העניין שלו בבנות הוא בהחלט בעל גוון מיני. חשוב להסביר לו בצורה מאוד תקיפה, שלא נגועים בגוף של מישהו אחר ללא רשותו ושלאף אחד אין גם רשות לגעת בגוף שלו. אפשר להגיד לו שתאם מבינים שהוא סקרן וזה טבעי, אפשר להקריא לו מספר שמיועד לגיל שלו על ההבדלים בין המינים ועל איך מגיעים ילדים לעולם. אם ההתהנגות לא נפסקת כדאי לפנות להתייעצות מסודרת, אולי אצל פסיכולוגית בית הספר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו