טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ותודה... התינוקת המתוקה שלי בת 5 חודשים. במכיוון שבחודש האחרון היא ישנה ממש לא טוב - התעוררה כל 50 דקות גם ביום וגם בלילה ומתוך חצי עייפות ושינה וחצי עירות היא חיפשה את המוצץ ונכנסה לבכי... החלטתי בימים האחרונים לגמול ממוצץ בלילה (כשערה לא מבקשת מוצץ). ואכן, בגלל גילה הצעיר זה עבר יחסית בסדר והעניין הנהדר הוא שהיא שישנה הרבה יותר טוב ובלי כמעט בכי בכלל...
השאלה שלי היא בעצם האם "לקחתי" לה את החפץ מעבר שלה, את מקור ההרגעות שלה? אני יודעת שאנחנו אלה שיצרנו לה את ההרגל כי שמנו לה את המוצץ כשלא היה צריך... האם עלי להכניס למיטה חיתול טטרה או כל חפץ אחר?
אשמח לדעתך.. תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד