טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הבן שלי מתקרב לגיל 15.עקב אילוצי עבודה ,אני זקוקה ממנו לבייביסיטר פעם בשבוע ,שישמור על אחיו הקטן בן 3.5.הוא מצידו מתמרד בכל שבוע מחדש ולא ממש מוכן לשמור עליו.הבן שלי טוען שדוקא ביום חמישי,שסוף השבוע מגיע(הוא לא לומד ביום שישי)והוא בתחושת חופש ויש לו אפשרות לישון אחהצ,זה נלקח ממנו.אצין שבשאר השבוע אין לנו שום דרישות בייביסיטר ממנו.מה דעתכם?סתם פינוק ?האם יש מקום להתחשב בו ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום דנה, הדרישה שלך מבנך נשמעת סבירה. עם זאת הייתי חושבת האם כדאי לכפות עליו, כיוון שאם יעשה זאת באי חשק ואי רצון הדבר עלול להשפיע על אחיו הקטן שתלוי בו באותם זמנים ו"נתון לחסדיו". לכן, אולי לא הייתי מתעקשת במקרה הזה, מוצאת פיתרון אחר לבייבייסטר, ומתעקשת איתו על מטלה אחרת בבית שלא כרוכה באחריות על ילד אלא יותר טכניות כמו הורדת זבל, שטיפת כלים או כל דבר אחר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד