תאומים בני חמש

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תאומים בני חמש
    שירלי
    23/11/2013

שלום,

יש לי תאומים בנים בני חמש וכשמגיעים אליהם הביתה חברים תמיד תאום אחד ימריד את כולם (גם אם זה רק חבר אחד או יותר) נגד אחיו התאום אם זה במכות או הצקות (תמיד זה אותו מאזן כוחות) וממש כואב לי הלב על התאום המותקף שהוא גם יותר קטן ממנו פיזית ובעל דימוי עצמי נמוך. כמובן שאני ממש לא מסכימה להתנהגות הזו, מפסיקה אותה שזה קורה וגם מסבירה לתאום התקיף ואף נותנת עונשים (פסק זמן מלהזמין אלינו חברים, אי צפייה בטלויזיה) בנוסף אני ממש לא רוצה שזה יהיה גם בגן/בי״ס בגלל שאולי הוא שם את עצמו במשבצת של החלש. נא עזרתך.

תודה,
    שירלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תאומים בני חמש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תאומים בני חמש - תגובה

סמדר ריינר
    26/11/2013

שלום שירלי,
    קודם כל עונשים לא עוזרים כך שכדאי להפסיק עם זה, את רק מחמירה את מצב בנקיטת עונשים.טוב וחשוב שאת מתערבת ומפסיקה את זה, חשוב מאוד לחזק את התאום החלש יותר מבחינת הדימוי העצמי, אולי על ידי חוג ספורט מסויים, מעבר לזה מאחר ואני לא מכירה אתכם נראה לי שחשוב לשבת עם התאום האלים יותר ולהבין יותר לעומק, דרך משחק או ציור מדוע הוא פועל כך, אולי זה מעיד גם על משהו שמציק לו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו