גיל שנתיים וחצי המאתגר

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• גיל שנתיים וחצי המאתגר
    עדי
    26/11/2013

שלום רב. יש לי ילד מתוק בן שנתיים וחצי, ילד באמת אהוב על כולם, מתוק, חייכן, חכם, מצחיק ויפה. הוא בסך הכל ילד מאד כיפי, יוזם ומשתף פעולה. בשבועות האחרונים הוא משתמש הרבה ב"לא בא לי", בעיקר בבוקר, כשממהרים. לא בא לו להתלבש, לא בא לו לצחצח שיניים, לא בא לו לנעול נעליים וכו'. מדובר על שעות שהן גם ככה לחוצות וכולנו ממהרים (יש לנו עוד תינוקת מתוקה בת שנה וחודשיים). האשלה מה אפשר לעשות? הוא מצד אחד מדבר מעולה ומבין הכל אבל ומאד בוגר, אבל הוא קטנצ'יק. היום אנחנו מוצאים את עצמינו מנהלים איתו צו"מ בבוקר, תתלבש ותקבל עוגיה, תתלבש ונתן אוכל לחתול וכו' וכו'. אבל זה לא נראה לי נכון שאנחנו בעמדה של "לבקש" ממנו שיתלבש. האם יש מקום להלביש אותו בכח? פיזית אנחנו יכולים, אבל נמנעים מזה. להמשיך להתחנן כל בוקר? או שיש פתרון אחר? ממש תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל שנתיים וחצי המאתגר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל שנתיים וחצי המאתגר - תגובה

סמדר ריינר
    27/11/2013

שלום עדי,
    קודם כל כדאי לקום קצת יותר מוקדם כדי להיות פחות בלחץ. כמבון שלהתחנן ולשחד את הילד זהלא טוב ולא בריא ורק יגביר את ההתהנגות הזו. צריך להודיע לו בתקיפות ובקצרה שעכשיו מתלבשים. זה לא סוף העולם אם תלבישו אותו בכוח, אבל זה גם לא חייב להגיע לזה, אם תהיו מספיק עקביים ותקיפים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו