האם לאפשר לילדה לבקר בבי"ח?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם לאפשר לילדה לבקר בבי"ח?
    אורית
    28/11/2013

שלום רב,
    סבתו של בעלי עברה ניתוח לפני מס' ימים, וכרגע היא מאושפזת במחלקה הכירורגית.
    ילדתנו בת 7.5 ומאד רוצה להגיע לבקרה בביה"ח. אני סרבתי בטענה כי בי"ח הוא לא מקום לילדים, ולאחר שחזרנו מהביקור הביתה הילדה פרצה בכי, עם חשש מה יקרה לנו אם נמות או נחלה חס וחלילה במחלה קשה, ולקח לי המון זמן להרגיעה. השאלה שלי אם לאפשר לה להגיע לבקר בביה"ח? האם ייתכן שההתפרצות הזו נובעת מחוסר הוודאות? והאם בכלל בי"ח הוא מקום לילדים או שמא הוא עלול ללבות את הפחדים אצלה?

תודה רבה!
    אורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם לאפשר לילדה לבקר בבי"ח? - תגובה

סמדר ריינר
    29/11/2013

שלום אורית,
    ילדה בת שבע וחצי בהחלט יכולה לבקר בבית חולים. הבת שלכם הבינה מהמסר שלכם שבית חולים זה דבר נורא ואיום עד כדי כך שאסור לה לבוא לשם והמסר הזה הפחיד אותה נורא. לפעמים הפחד מהפחד הוא יותר נורא מדבר ממנו פוחדים.
    אני משערת שלא הביוקר בבית החולים או אי הביקור זה מה שמעורר את החרדה אצל הילדה, אלא משהו בגישה שלכם שמשדר חרדה. כך שזה לא משנה אם היא תבקר בבית החולים או לא אלא מה אתם משדרים, גם אם זה לא נאמר בצורה מפורשת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו