טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת שלוש עשרה ויש לי שאלה ממש דחופה ואני צריכה עזרה אתמול יצאתי לפארק עם חברות וכשחזרתי ונכנסתי לגינה ראיתי את אמא שלי והבן זוג שלה מהחלון עושים אהבה ואני בשוק אני לא יכולה להוציא את התמונה הזאת מהראש שלי מה לעשות לספר לה או לא אני כול כך מבולבת אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום לך, מה שראית הוא טבעי, זה מה שאנשים עושים, ואני מבינה שלראות את אמא שלך עושה את זה זה היה מביך, מוזר ולא נעים. את יכולה לספר לה או לא לספר לה, איך שאת מרגישה , את לא עשית שום דבר לא הסדר וגם היא לא. לכולנו קשה לחשוב לע הורינו כאנשים מיניים, אבל הם כאלה, ככה העולם עובד. אומנם היה עדיך אם לא היית נחשת לזה אבל זה קרה. נסי להרגע, הכל בסדר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד