טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, הבת שלי בת שנה ו7, נכנסה לגן בספטמבר. מלווה אותי בחודשים האחרונים תסכול לגבי כמה שינויים בהתנהגות שלה שאינני יודעת אם לייחס אותם למשהו שעובר עליה (בגן אולי) או לשינויי הגיל (רצונות, התבטאות וכו'). למשל בחודשים האחרונים היא נהייתה יותר שקטה בנוכחות של אנשים נוספים (לא ההורים) במיוחד עם ילדים. לפעמים היא נפתחת בשלב מסוים ולפעמים היא לא, וזה בולט בהשוואה למה שהייתה. דגומא נוספת, סביב ארוחת הערב, היא מתנהגת לעיתים "לא יפה", מתעצבנת על שטויות ומעיפה את הצלחת או האוכל. גם כאן, כל פעם חשבנו שזה קשור לכאב גרון/כאב שיניים/עייפות אבל זה מרגיש ככה כבר הרבה זמן. חשוב לי לציין כי מאז שנכנסה לגן היא לא כ"כ ישנה טוב - עוד משהו שמתסכל אותי ומתבטא הרבה פעמים בעצבנות (מוצדקת) שלה אבל זה מרגיש לי קיצוני להעביר אותה למסגרת אחרת בגלל שינה. אשמח לשמוע את דעתך. אשמח גם לשמוע אם יש דרך להבין מה נובע ממה (פחות או יותר) תודה, שיר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד