טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום. הילדה שלי קיבלה ציון מאד גבוה במבחן IQ והיא מוגדרת כמחוננת. אנחנו שוקלים להעביר איתה לבית ספר למחוננים - היא בת 8. היא מאד כועסת על עצמה שהיא "כזאת חכמה" ולא מוכנה בשום פנים ואופן לשמוע על מעבר לבית ספר חדש. היא לא אוהבת לשנות את הרוטינה שלה, לא רוצה לעזוב חברות וכו'. ביה"ס הנוכחי ממש לא מתאים לה ואנחנו נחושים שהיא זקוקה לבית ספר אחר. איך הדרך הכי טובה לשכנע ולהסביר לה את המצב, כך שהיא תקבל את זה בצורה הטובה ביותר וללא טראומות? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום שרון, צר לי , אני לא יכולה לעוזר לכם. אני חושבת שהבת שלכם צודקת וחשוב שתקשיבו לה. בעיניה המוחננות לא מעניינת, היא זוקקה ליציבות ולחברים. וזה באמת הרבה יותר חשוב כרגע. היא תמיד תוכל להתעניין בשעות הפנאי שלה בנשואים שמעניינים אותה, או ללמוד בעתיד. להחזיר לעצמה את הילדות היא לא תוכל. אם היא כל כך מתנגדת, אולי זה לא לטובתה להעביר אותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד