ביתי הביישנית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביתי הביישנית
    רינת
    09/12/2013

ביתי בת ה4 ילדה מאוד שקטה בת יחידה.ומה שקרה הגיע שכנה שביתי מכירה ואפילו יצא שהשכנה שיחקה איתה..(השכנה בת 32 נשואה 7 שנים ואין לה ילדים)ולביתי יש מקום קבוע בספה וכ שהשכנה הגיע והתחלנו לדבר ביתי כמובן הגיע אלינו אמרה לי שהשכנה יושבת לה במקום הסברתי לשכנה ובמקום לקום היא אמרה שביתי צריכה לבקש ולא אני וכמובן ביתי מתביישת ולא רצתה היא אמרה לא אמא תבקש ושוב השכנה אמרה אני רוצה שאת תבקשי וככה זה ניצבת יותר מ10 דקות עד שביתי טפילו התחבאה מאחורי הספה וכמעט בכתה.מה שקרה השכנה לא רצתה לוותר וביתי התביישה לבקש או אולי אפילו לא רצתה אני מאוד חוששת שפגעתי בביתי והנקיפות מצפון שלי לא שקטות אני רוצה לתקן את יחסי האימון ומפחדת שפגעתי בה באיזושהי צורה בביטחון שלה מה אפשר לעשות?איך אפשר לתקן את המצב כי לא הקמתי את השכנה ?או לא הצבתי עובדה לשניהם?והאם בכלל הייתי צריכה לפעול אחרת?תודה ושבוע ווב מעיין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביתי הביישנית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביתי הביישנית - תגובה

סמדר ריינר
    10/12/2013

שלום מעיין,
    נשמע את מרגישה חוסר ביטחון גדול ולכן מתקשה לפעול. אין סיבה ששכנה תיתן לך הוראות בבית שלך איך לנהוג עם הילדה שלך. היה חשוב מאוד שתציבי גבול קודם כל לשכנה, מעבר לזה חשוב להגיד גם לילדה שכשהאים אורחים מוותרים להם, אבל זה בלי קשר. קודם כל השכנה היא חצופה ומתערבת בעניינים שהם לא שלה ועל גבולות הבית שלך אכן מחובתך להגן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו