מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביתי הביישניתרינת09/12/2013
ביתי בת ה4 ילדה מאוד שקטה בת יחידה.ומה שקרה הגיע שכנה שביתי מכירה ואפילו יצא שהשכנה שיחקה איתה..(השכנה בת 32 נשואה 7 שנים ואין לה ילדים)ולביתי יש מקום קבוע בספה וכ שהשכנה הגיע והתחלנו לדבר ביתי כמובן הגיע אלינו אמרה לי שהשכנה יושבת לה במקום הסברתי לשכנה ובמקום לקום היא אמרה שביתי צריכה לבקש ולא אני וכמובן ביתי מתביישת ולא רצתה היא אמרה לא אמא תבקש ושוב השכנה אמרה אני רוצה שאת תבקשי וככה זה ניצבת יותר מ10 דקות עד שביתי טפילו התחבאה מאחורי הספה וכמעט בכתה.מה שקרה השכנה לא רצתה לוותר וביתי התביישה לבקש או אולי אפילו לא רצתה אני מאוד חוששת שפגעתי בביתי והנקיפות מצפון שלי לא שקטות אני רוצה לתקן את יחסי האימון ומפחדת שפגעתי בה באיזושהי צורה בביטחון שלה מה אפשר לעשות?איך אפשר לתקן את המצב כי לא הקמתי את השכנה ?או לא הצבתי עובדה לשניהם?והאם בכלל הייתי צריכה לפעול אחרת?תודה ושבוע ווב מעיין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביתי הביישנית - תגובה
סמדר ריינר10/12/2013שלום מעיין,
נשמע את מרגישה חוסר ביטחון גדול ולכן מתקשה לפעול. אין סיבה ששכנה תיתן לך הוראות בבית שלך איך לנהוג עם הילדה שלך. היה חשוב מאוד שתציבי גבול קודם כל לשכנה, מעבר לזה חשוב להגיד גם לילדה שכשהאים אורחים מוותרים להם, אבל זה בלי קשר. קודם כל השכנה היא חצופה ומתערבת בעניינים שהם לא שלה ועל גבולות הבית שלך אכן מחובתך להגן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)