מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התנהגויות וגבולותשרי17/01/2014
שלום
ביתי בת שנה ושלושה חודשים נמצאת בפעוטון עד 16:00
ילדה עקשנית ומפותחת ודעתנית.נבונה (די מברברת ואפשר ממש להבין מה מבקשת וגןם מבינה אותנו)
(בערך בגיל 10 חודשים !!!!החלה להשתתח על הרצפה כאשר לא קיבלה מה שרצתה אבל לא בצורה קיצונית
התגובה שלי היא בדרך כלל היא להתעלם לכחצי דקה ואז לנסות להסיט את תשומת ליבה למשהו אחר
ניראה לי שההתנהגות הנל מעט החמירה
אני מעוניינת להפסיק את ההתנהגות הזאת(ובלי שום קשר להציב גבולות)
אתמול זה היה ממש בילתי ניסבל (ייתכן שהיתה עייפה)בכתה מכל דבר גם כשביקשה משהו וקיבלה אחרי שנייה בכתה וחוזר חלילהבנוסף כשישתתחת מקבלת מכה בראש (לא חובטת את הראש אלא בעצם השכיבה וההשתתחות זה פשוט קורה מה גם שחורף והרצפה קרה מה שדי מדאיג אותי)
מה לעשות??להתעלם לחלטין? להרים מהריצפה? להרגיע ? לתת לה כמה דקות ואז להרגיע .
אני די בלחץ ולא ככ יודעת מה לעשות
דבר נוסף חשבתי לדבר עם הגננת ולשאול אם זה ככה גם בגן בגן הילדה מאושרת טפוטפו אוהבת ללכת לגן אוהבת חברת ילדים .בקיצור מה הפיתרון??? תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבולות
לילי23/01/2014למה לא עונים לי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההנהלת הפורום הוחלפה
יאיר23/01/2014היי שרי,
אני לא חלק ממערכת beOK, אבל במהלך הימים האחרונים ניסיתי לעזור ולענות לפניות בפורום (בעקבות בקשה של מספר הורים).
לצערי לאור מספר הפניות הרב שהצטבר ללא מענה, לא הספקתי להגיע אל הודעתך.
במקביל פניתי אל מערכת beOK, ולשמחתי אני רואה שמצאו מנהלת חדשה לפורום.
מקוה שתקבלי תשובה לשאלתך בהקדם.
אם לא, תוכלי ליצור איתי קשר ישירות.
פרטי מטה.
בהצלחה!
יאיר סהר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)