בעיית הרטבת לילה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיית הרטבת לילה
    ורד
    17/01/2014

יש לנו בן..בן 6.5 שנים לא עלה לכיתה א' מקבל גננת שילוב מתקשה בגרפו מוטורי...ומטופל בכל דרך אפשרית.

הבעייה העיקרית הינה הרטבה בלילה התחלנו טיפול בחודש נובמבר אצל ד"ר קושניר על ידי הצמדת זמזם שמחובר לגופו. .. נכון להיום אנחנו בדעה שהטיפול לא עזר ויש לנו המון פיספוסים... התחלתי לקרוא בנושא מאמרים ונאמר שיש קשר פסיכולוגי.. האם נכון? האם כדאח להתחיל בטיפול תרופתי?

אנחנו הולכים לפסילוג ילדים אורי ילד חרדתי מחיות, ממים הייתי מגדירה אותו חסר בטחון. האם יש קשר ?

אודה לך על תשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיית הרטבת לילה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצו עם אנשי המקצוע

יאיר סהר
    21/01/2014

הרטבת לילה אכן עשויה להיות קשורה לחרדות.

במקרה זה אני ממליץ תחילה להתייעץ עם אנשי המקצוע איתם אתם בקשר (פסיכולוג הילדים וד"ר קושניר) לגבי המשך הטיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היוועצו באנשי המקצוע

יאיר סהר
    28/01/2014

הרטבת לילה אכן עשויה להיות קשורה לחרדות.

במקרה זה אני ממליץ תחילה להתייעץ עם אנשי המקצוע איתם אתם בקשר (פסיכולוג הילדים וד"ר קושניר) לגבי המשך הטיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו