ילדה בת שנתיים ששולטת בבית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנתיים ששולטת בבית
    טליה
    29/01/2014

שלום בתי בת השנתיים פשוט שולטת על סדר היום שלנו כהורים הולכת לישון מאד מאד מאוחר אחרי השעה 11 בלילה היא כרגע במיטת מעבר ואינה מוכנה לישון בחדר שלה שבו יש עוד תינוקת היא צורחת וצועקת עד שבסוף אני לוקחת אותה אלינו למיטה וגם אז היא לא ישנה לילה שלם וכמה בבכי כמה פעמים
    היא עדין מסרבת לאכול אוכל מוצק למרות שבגן טוענים ששם היא אוכלת אינני יודעת לאן ולמי לפנות ומה לעשות איתה כבר אשמח אם אקבל עצה מה עושים

תודה
    טליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דרושה התערבות

יאיר סהר
    29/01/2014

שלום טליה,
    את מתארת מצב של שגרת יום-יום בעייתית המקשה על כל בני הבית.
    לצערי מדובר במצב שקיים בבתים רבים, ואשר מתפתח בשל הרגלים לא מותאמים שהשתרשו.
    חשוב לציין כי נשמע שבתך ילדה בריאה ומתפקדת, וכי עיקר הקשיים נובעים מהתנהגותה המרדנית כלפיכם ההורים. לראיה, את מספרת שהילדה מסרבת לאכול אוכל מוצק למרות שבגן אינה מביעה התנגדות.

מנסיוני, ניתן לייצר שינוי משמעותי בשגרה היומיומית באופן קל ומהיר יחסית.
    שינוי השגרה אמור לכלול בתוכו אימוץ של סט התנהגויות חדש כלפי הילדה, כדי לעזור לכם לבנות עמדה סמכותית מולה (אני מאוד ממליץ שלא להיגרר לענישה).

לאור עוצמת ההתנגדות של בתכם, אני ממליץ על פניה לאיש מקצוע שיוכל לתת לכם יעוץ התנהגותי וליווי. כדאי שההדרכה תתרכז באופן העברת המסרים לילדה, ותחזק את עמידותכם מול מחאותיה.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו