בעיה רגשית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בעיה רגשית
    מיטל
    03/02/2014

היי יש לי שתיי בנות 6 ו-3 הבת הגדולה שלי שקטה מאוד ומופנמת לא הרבה מתקשרת או מחבקת ומראה אהבה מה שלא אופייני לבית שלנו .
    ונראה כאילו הכל קשה איתה היא כמעט על כל דבר בוכה וגם כשהיא מדברת תמיד זה עם מניירות של בכי נאמר ואני דורשת משהו תמיד היא מגיבה בבכי או בהתקפי זעם שאין לי מושג איך להתמודד עם זה לפניי שנתיים אני ואבא שלה התגרשנו מה שנראה לי גרם לה ליותר עצבות ורגישות שכבר היו לה ,כמובן שאני מבינה תומכת ואפילו מפצה על כך חשוב לי לציין שהבת הקטנה היא פלפלית חריפה ומאוד חכמה אני תמיד מנסה להעצים את הגדולה שלא תרגיש שתפסו את מקומה אך נראה לי שמשהו לא בסדר עדיין היא בכיינית ןלעיתים מתפרצת על שטויות ומתחצפת ובאיזה שהוא מקום נראה לי שהיא כל הזמן עצורה ועצובה אולי זה אני שמודאגת יתר על המידה או שיש כאן בעיה שאין לי את הידע והכלים לעזור לבת שלי שאני כל כך אוהבת
    מחכה לתשובה ומודה לך העזרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה רגשית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה רגשית - תגובה

יאיר סהר
    04/02/2014

שלום מיטל,
    התקשיתי להבין את התמונה במלואה, לכן אשמח אם תוכלי להוסיף פרטים נוספים:
    האם בתך מתנהגת באופן זהה גם בגן (מופנמות, בכי, זעם)?
    האם חלו שינויי התנהגות בעקבות לידת אחותה?
    האם באיזושהי מסגרת עלתה תהיה לגבי צורך באבחון כלשהו?
    את מציינת שהיא עצורה אך גם מתפרצת ומתחצפת. תוכלי להסביר את הפער?
    מהי התגובה האופיינית שלך לבכי / זעם / התחצפויות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו