מעבר דירה לילדה בת שנתיים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה לילדה בת שנתיים
    לירון
    04/02/2014

שלום רב,
    יש לי ילדה מדהימה בת שנתיים שנולדה, גדלה והתחנכה בבית של סבא וסבתא ( מכיוון שאנחנו גרים אצלהם עד שהדירה שלנו תהייה מוכנה) בשבוע הבא אנחנו מתכננים את המעבר והייתי רוצה לדעת איך הכי נכון לעשות את זה עבורה כך שלא יווצר משבר. חשוב לי לציין שהבית של ההורים שלי הוא בית מאוד גדול ופתוח, מלא באנשים, מכרים, ילדים אור, והרבה רעש... ועכשיו נעבור לדירה יותר קטנה, שקטה ומאוד רחוקה מאיפה שאנחנו גרים היום... בנוסף קניתי לה מיטה רגילה בבית החדש ואני מתלבטת אם להעביר את הלול שהיא ישנה בו היום או להעביר אותה למיטה החדשה
    אשמח לתגובתכם
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעבר דירה לילדה בת שנתיים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעבר דירה לילדה בת שנתיים - תגובה

ד''ר ג'וי בנטוב
    05/02/2014

שלום לירון,
    דברי איתה על המעבר, תקחי אותה לבקר בדירה החדשה, על מנת שתוכל לדעת לקראת מה היא הולכת. כדאי להעביר חפצים שהיא אוהבת ששיכים לה מהבית הנוכחי לבית החדש. תערבי אותה בתהליך, שתבחר את מה רוצה לקחת ואיפה לשים, תראי לה את החדש שלה.
    ילדים הם גמישים וחזקים יותר ממה שנדמה לנו. בשלב ראשון הביאי את הלול,ליתר בטחון, הכניסי לחדר גם את המיטה, כך שהיא תוכל לבחור. הדבר מאוד תלוי בטיב הטמפרמנט של ביתך, ישנם ילדים שמסתגלים מאוד מהר ויש כאלו ששינויים מקשה עליהם יותר. יהיה קשובה לצורך שלה, יתכן שיעבור חלק, לפעמים אנחנו ההורים לחוצים יותר מהילדים. אם יהיו סימנים מצידה שהדבר מקשה עליה התייעצי איתנו שוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

לירון
    06/02/2014

תודה רבה על תשובתך המורחבת,
    כולי תקווה שהמעבר יעשה בקלות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו