מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שיבולת שועלאלון09/02/2007
שלום ורד
תודה על התשובה המהירה
בקשר למה ששאלתי בנוגע לסובין שיבולת שועל ולשיבולת שועל
איך אני יכול לדעת שהשיבול שועל שאני קונה היא מלאה? האם יש חברה מומלצת?
כי הבנתי שיש מלאה ויש לא מלאה
איך ניראת המלאה?ואיך ניתן להבחין בינהם?
והאם כדאי לקנות במשקל או בשקית סגורה
כי שקונים במישקל זה פתוח לאויר ויכול מין הסתם להיתחמצן-האם זה מוריד את איכות שיבולת השועל?
עוד משהו שרציתי לשאול בנוגע לסטיביה הבנתי שזה יקר בטרוף
וביררתי ששתיל ניתן לקנות רק בקיץ
ועוד שאלה אם אפשר,יש כ"כ הרבה דברים שמענינים אותי
כמה חלבונים (של ביצה) מותר לאכול ביום?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלון שלום
ורד לב10/02/2007בעקרון, הקוואקר הוא פשוט שיבולת שועל שעברה גריסה וחיתוך. גרעיני שיבולת שועל דומים לחיטה.
בד"כ הקוואקר שקונים הוא מש"ש מלאה.
אפשר לקנות במשקל או ארוז, כאשר מדובר בדגנים אין כ"כ חשש של חימצון.
יש בהחלט משמעות לאורגני לעומת לא אורגני.
לעניין סטיביה- משתמשים בה בכמויות כ"כ קטנות (טיפה או שתיים בד"כ) עד כי המחיר בהתאם.
לגבי זמני שתילה, לא מכירה, מתארת לעצמי שאפשר לקנות בכל עונה. יש גם את הצמח המיובש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)