ילדה בת שנה עם התנהגות מוזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנה עם התנהגות מוזרה
    חגית חיון
    12/02/2014

אני אמא לשולש בנות מקסימות הבכורה ב5 שנה וחצי וחצי שנה
    ביתי בת השנה וחצי עם עיכוב התפתחותי , לפני האיבחון הפסיכולגי שעשתה לפני חודשים נמצא הילדה מתאימה לגיל 9 חודש, היא מטופלת בהתפתחות הילד בפיזיו,
    לפני חודש התחילה הילדה לתנהג ממש מוזר האמת מהיום שאני זוכרת את הילדה היא הייתה קצת מוזרה רק שעכשיו זה מחמיר,ההבעות פנים שלה והמבט בעינים מדי פעם מפחידים מאוד,כבר תקופה שביא דופקת את הראש בקיר או בלול או כול חפץ אשר בידייה היא דופקת אותו בראש פתאום צועקת במיוחד בלילה היא נפילה את עצמה על הראש ,-שהיא רואה אנשים בסביבה שלה היא חייבת למשוך בשיער או לנשוך את אותו האדם שניצב ליידה אני מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילדה בת שנה עם התנהגות מוזרה - תגובה

ד''ר ג'וי בנטוב
    13/02/2014

שלום חגית,
    דאגתך מובנת, ביתך צעירה מאוד וקשה לקבוע בשלב זה מה טיב ואופי הקשיים שלה. מה שחשוב זה בכל שלב לדאוג שהיא מקבלת "חיזוקים" שעוזרים ותומכים בה. הצרכים משתנים עם הגיל, בגילה הצעיר כרגע את כבר עושה עבורה את הדבר הכי טוב וזה טיפול פיזיו שיסייע לה להשלים את הפערים המוטוריים. המשיכי להיות עם יד על הדופק לגבי אילו צריכים יעלו בהמשך וחפשי מסגרות ודרכים לתמוך בהתפתחות שלה ולתת לה לחוש יותר בנוח. חלק מההתנהגויות שתארת נובעים מחרדות עוצמתיות וראשוניות, כך שחשוב לנסות להפחית חרדה על מנת לתת לבתך יותר נינוחות. דאגתך מובנת, ואת יכולה לשקול לפנות לייעוץ והדרכה הורית שתסייע לך לקבל החלטות או לפרוק את הקושי. בפרט אפשר לפנות לפסיכולוגית התפתחותית לגיל הרך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לנושא הילדה בת שנה וחצי

חגית חיון
    22/02/2014

רשמת לי שההתנהגות נובעת מחרדות,,,איזה סטג של חרדות
    לא זכור לי שהילדה עברה אירועים דרמטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו