עזרה דחופה !!!!!!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה !!!!!!!
    אורחת
    05/04/2008

שלום , יש לי אח בן 10 שנמצא במוסד "בני ברית ", הוא נמצא שם כבר 3 שנים , אני רוצה לציין שהוא בא ממשפחה אוהבת ותומכת , יש לו בעיה רגשית חמורה עקב מות אבי שהוא היה בן חצי שנה , הוא גדל לתוך הכאב של המשפחה וכתוצאה מזו הוא מתנהג בצורה שהוא מתנהג , הוא סובל מהתקפי כעס וזה מתבטא שהוא מקלל צועק , אך יחד עם זאת הוא ילד אינטיליגנטי , עצמאי לחלוטין ומסודר ( לפי מה שראיתי במוסד הוא הכי "נורמלי "שם } . עברו שלוש שנים ואני חושבת שיש שיפור משמעותי , אנחנו רוצים שהוא יחזור הביתה וילמד במסגרת אחרת , והעובדת סוציאלית אמרה לנו שהם אינם ממליצים להוציא את הילד משם , הילד מאוכזב ומתוסכל כי הוא חשב שהוא יוצא סוף השנה הזאת , הוא בוכה וכועס נורא על אימי הוא מרגיש שהיא איכזבה אותו . אשמח מאוד אם תעני לי , ואם הינך מכירה את המוסד בני ברית אשמח לשמוע עליו ממקור אובייקטיבי .
    לעזרתך הדחופה אודה !!!!
    נ.ב אולי גם תייעצי לי מה לעשות בהמשך הדרך . תודה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחופה !!!!!!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה דחופה

שושי יעקובי
    08/04/2008

לצערי איני מכירה מוסדות של בני ברית. בכל מקרה במוסדות כאלה יש יותר מאיש מקצוע אחד לפנות אליו. מלבד אותה עובדת סוציאלית ישנם פסיכולוגים, רכזי שכבה, מנהל המוסד. כדאי לפנות אליהם ולבקש מהם להקשיב למה שיש לכם לומר ולשמוע את חוות דעתם. הם מכירים את הילד שלוש שנים וזו תקופה משמעותית. מקוה כי תמצאו שם אוזן קשבת ופתרון לקשיים.
    שושי יעקובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו