מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בבקשה עזרהשלומית20/02/2014
הבן שלי בן שנה וחצי ולאחרונה הוא ממש משגע אותי. בוכה מכל דבר רוצה להיות המון על הידיים, נדבק אליי ולאבא שלו לא מקשיב לי. דברים שלא היו בעבר. חוטף קריזה מכלום ואני לא מצליחה להבין אותו. הוא אומר בערך 15 מילים. כשאנחנו בבית רוצה הרבה להיות על הידיים. הוא נמצא במשפחתון 3 ימים בשבוע (אני עובדת מהבית) , ההסתגלות לפני חודשיים הייתה דווקא קלה ולא בכה כשהלכתי. לאחרונה כשאני מביאה אותו למשפחתון הוא בוכה המון וקשה לו להיפרד ממני ממש נדבק אליי. הגננת אומרת שהוא נרגע לאחר כמה דק' כשאני הולכת. אבל עדיין זה לא הילד שאני מכירה! אני לא יודעת ממה זה נובע ואיך אוכל לעזור לו. בבקשה עזרה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בבקשה עזרה - תגובה
ד''ר ג'וי בנטוב21/02/2014שלום שלומית,
הסימנים שתיארת מעידים על משהו שמפריע לבן שלך ולכן הוא יותר זקוק לכם יותר. בגיל שנה וחצי כך ילדים מפגינים צורך, כמו כן תיארת מידה של רגרסיה, כלומר חזרה לדפוסים מוקדמים יותר. כל אחד מאיתנו עושה מידה של רגרסיה כאשר יש עלינו עומס רגשי או גופני, למשל כשאנו חולים אנו תלותיים יותר, ישניים יותר וכדומה.
חשוב לבדוק מה מפריע לו, מתוך הדברים שתיארת קשה לדעת מה המקור לקושי, כך שהייתי ממליצה להמשיך להתבונן בו ולעקוב אחר העניין ותוך כדי נסי לבדוק ולמצוא רמזים למה מפריע לו. אחד הדברים שתיארת המשמעותיים שעימם הוא מתמודד בתקופה האחרונה זה הפרידה ממך והמעבר למסגרת של משפחתון. זהו שינוי משמעותי גם לילד וגם לאמא שלוקח זמן להסתגל אליו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)