קושי בשינה - מחכה לתשובה מה- 31/3

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קושי בשינה - מחכה לתשובה מה- 31/3
    דנה
    06/04/2008

שלום,
    יש לי ילדה בת שנה ועשרה חודשים, מוצצת אצבע, ללא מוצץ או חפץ מעבר. היא נרדמת רק כיושבים לידה ומלטפים לה את היד מזה זמן רב. תהליך ההרדמות בד"כ קצר וללא בעיות, בייחוד כאשר אני המרדימה ופחות כשבעלי. הבעיה היא שהיא מתעוררת באמצע הלילה מספר פעמים, קוראת לנו (אם אנחנו לא באים היא מגיעה אלינו) ונרדמת בעזרת היד שלנו אך התהליך הרבה יותר ארוך ומייגע. לעיתים היא מתעוררת כל כמה דקות ושוב בוכה וקוראת לנו, לעיתים היא מלטפת את ידנו במשך זמן רב, לי נראה שהיא כבר ישנה אך ברגע שאני מזיזה את ידי היא מתעוררת וכך אנו עוברים לילות שלמים ללא שינה. לאור זאת, היתה תקופה שהיא ישנה איתנו, אנחנו ישנו יותר טוב והיא פחות התעוררה. החלטנו שזה לא סידור טוב ושינינו אסטרטגיה. נשכבנו לידה, בחדרה כאשר היא קראה לנו. בעצם אפשר לומר שישנו לצידה מרבית הלילה. זה נמשך כחודשיים. לפני מספר ימים שמנו כסא ליד מיטתה וישבנו לידה תוך ליטוף ידה כשהיא התעוררה וקראה לנו, בנתיים ללא שיפור. מדוע היא מתעוררת כ"כ הרבה באמצע הלילה ואיך עוזרים לה הרדים את עצמה ללא עזרתנו? מתי נוכל לישון בשקט לילה שלם?
    אני רוצה לציין שמדובר בילדה מאוד חמה ומתרפקת. הצורך שלה בליטוף קורה גם בנסיעה במכונית, דבר שהיינו שמחים גם ממנו להפטר במיוחד שפה מדובר גם בסיכון כשאני נוהגת עם יד אחת ויד אחת מאחור אצלה.
    דבר נוסף חשוב הוא שלפני כחודש נולד לה אח, אך כל ההתנהגות הזו היא ישנה ואני לא חשה בשום שינוי התנהגותי מבחינה זו אצלה.
    אשמח לפתרונות
    תודה
    דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי הירדמות

שושי יעקובי
    08/04/2008

עדיין לא מאוחר לנסות לעזור לה למצוא חפץ מעבר. תעניקי לה בד כלשהו אולי אפילו פריט שלך, ותשתמשי בו בכל פעם שאת מרדימה אותה ויושבת לצידה. תעודדי אותה להשתמש בפריט הזה כתחליף ליד שלך. תעודדי אותה להירגע עם התחליף במצבים נוספים. בהמשך תוכלי לשנות את הרגלי ההירדמות שלה.
    שושי יעקובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו