מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- התפרצויות זעםקרן10/03/2014
שלום , בתי בת 10.5 כיתה ה נורא עצבנית כל הזמן צועקת מתפרצת לא מקשיבה למה שמבקשים מדברת בחוצפה לבני המשפחה ובחוסר סבלנות. דיברנו איתה הרבה פעמים על ההתנהגות שלה שזה יוצר בבית אי נעימות וכולם רבים ועצבניים בגלל זה. זה ממש לא אכפת לה היא ממשיכה בהתנהגות . בנוסף היא לא רוצה ללמוד למבחנים וזה גם מתבטא בציון . בכיתה היא מאוד מקובלת ואין בעיות משמעת . מה עושים ?? האם צריך טיפול פסיכולגי ?? אנחנו מאוד עצבניים ואפילו חסרי סבלנות כלפי אחד לשני שזה קורה זה מגיע למצב שאני ובעלי רבים בינינו . כי לפעמים בעלי ממש מתעצבן עליה שזה מגיע להעלבות לכפי הילדה ואז אני מתערבת ומבקשת מבעלי להפסיק לדבר אליה ככה וזה גורם לנו למריבות רבות . יש לי עוד ילדה בת 9.5 שהם ל המן רבות בינהם,בקיצור כל יום יש צעקות ומריבות בביתנו . מה עושים??
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התפרצויות זעם - תגובה
ד''ר ג'וי בנטוב11/03/2014שלום קרן,
נשמע שיש אוויר מתוחה וכעוסה בבית ובוודאי גורם מתח ואי נוחות לכל בני המשפחה. השאלה שצריך לעלות היא מדוע ביתך מתנהגת בחוסר סבלנות ומתחצפת כך שפוגעת ברגשות של בני המשפחה?
מה שכן, כעס עליה או בין בני המשפחה רק מנציח את המצב ולא יקרב אותכם לפתרון. להעליב אותה זה לתת דוגמה של בדיוק ההתנהגות אותה אתם מבקשים להכחיד.
נהדר שבבית הספר ביתך מסתגלת היטב ושם אין בעיית משמעת, הדבר מוביל למחשבה שמשהו ביחסים בין בני המשפחה מוביל את כל בני המשפחה למתח וכעסים היוצאים אחד על השני.
הייתי ממליצה לפנות להתייעצות בשלב ראשון, בדרך כלל עורכים בהתחלה כ-3 פגישות של אבחון קליני בהם פוגשים אתכם ההורים, את הילדה ואת כל המשפחה יחד ולאחר מכן יתנו לכם חוות דעת לגבי המקור לבעיה. כך יהיו לכם הכלים להבין יותר טוב מה ניתן לעשות שיהיה יעיל. את יכולה לפנות לתחנה לבריאות הנפש או לפרטי אם תרצי שאסייע לחפש אנשי מקצוע באיזור מגורכם את יכולה לכתוב לי מייל.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)