ביקור תינוק בכלא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ביקור תינוק בכלא
    שולי
    20/03/2014

שלום, יש לי ילדה מדהימה בת עשרה חודשים , אני וגרושה והאבא של ביתי נכנס לכלא, לתקופה של ארבע חודשים. האבא רוצה שאביא את הילדה לביקור ואני לא בטוחה שזה בריא לילדה, מה לעשות? מה ההשלכות של ביקור כזה? האם זה יפגע בביתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביקור תינוק בכלא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביקור תינוק בכלא - תגובה

יאיר סהר
    21/03/2014

שלום אסתר,
    צר לי לשמוע על כליאתו של בעלך.
    באופן כללי, חשוב לשמור על הילדה מפני חשיפה למצב מסוכן.
    אינני יודע מה טיבו של המאסר ושל הכלא בו בעלך נמצא, אולם אם חווית הביקור הינה נורמטיבית יחסית (למשל, אינה דורשת הפרדה שלך מהבת לשם בדיקות גופניות), וביקור האב יעשה בחדר שבו תוכלו לנהוג כמשפחה - איני רואה סיבה שלא לקחת את הילדה.
    בעיני, החוויה של ניתוק מאביה קשה יותר מאשר החוויה של ביקור בכלא, היות ועבורה אין משמעות מיוחדת לכלא, והוא עשוי להיתפס רק כמקום חדש, כמו מקומות חדשים אליהם היא מגיעה מדי פעם. לכן אני דווקא בעד ביקור עם הילדה.

איני רואה סיבה לפגיעה של הביקור בביתך (שוב, בתנאי שתהליך הביקור אינו חושף אותה לפרידה כפויה מכם, צעקות או גילויי אלימות מהסביבה וכו'), ואני רואה חשיבות בשמירה על רצף מפגשים עם האב, עד כמה שניתן.
    כדי להנעים לה את השהות בזמן הביקור ולהקטין סיכוי לאי נוחות, אני ממליץ שתקחי אתכן חפצים המוכרים לה (צעצועים, שמיכה וכו'), אותם תוכלי להניח בחדר בזמן הביקור.

לסיום, אני רוצה לחזק אתכם בתקופה הלא פשוטה שעוברת עליכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו