מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ביקור תינוק בכלאשולי20/03/2014
שלום, יש לי ילדה מדהימה בת עשרה חודשים , אני וגרושה והאבא של ביתי נכנס לכלא, לתקופה של ארבע חודשים. האבא רוצה שאביא את הילדה לביקור ואני לא בטוחה שזה בריא לילדה, מה לעשות? מה ההשלכות של ביקור כזה? האם זה יפגע בביתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ביקור תינוק בכלא - תגובה
יאיר סהר21/03/2014שלום אסתר,
צר לי לשמוע על כליאתו של בעלך.
באופן כללי, חשוב לשמור על הילדה מפני חשיפה למצב מסוכן.
אינני יודע מה טיבו של המאסר ושל הכלא בו בעלך נמצא, אולם אם חווית הביקור הינה נורמטיבית יחסית (למשל, אינה דורשת הפרדה שלך מהבת לשם בדיקות גופניות), וביקור האב יעשה בחדר שבו תוכלו לנהוג כמשפחה - איני רואה סיבה שלא לקחת את הילדה.
בעיני, החוויה של ניתוק מאביה קשה יותר מאשר החוויה של ביקור בכלא, היות ועבורה אין משמעות מיוחדת לכלא, והוא עשוי להיתפס רק כמקום חדש, כמו מקומות חדשים אליהם היא מגיעה מדי פעם. לכן אני דווקא בעד ביקור עם הילדה.
איני רואה סיבה לפגיעה של הביקור בביתך (שוב, בתנאי שתהליך הביקור אינו חושף אותה לפרידה כפויה מכם, צעקות או גילויי אלימות מהסביבה וכו'), ואני רואה חשיבות בשמירה על רצף מפגשים עם האב, עד כמה שניתן.
כדי להנעים לה את השהות בזמן הביקור ולהקטין סיכוי לאי נוחות, אני ממליץ שתקחי אתכן חפצים המוכרים לה (צעצועים, שמיכה וכו'), אותם תוכלי להניח בחדר בזמן הביקור.
לסיום, אני רוצה לחזק אתכם בתקופה הלא פשוטה שעוברת עליכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)