מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לינה בחדר הוריםחגית23/05/2007
בתי, בת 17 חודשים, ישנה עימנו באותו חדר (במיטה משלה).
אני שומעת הערות מהסביבה כי "זה לא טוב".
לנו ההורים טוב ואנחנו רגועים יותר. הילדה מרגישה בטוחה. החדר גדול מאד כך שאין בעיה של מקום.
אני ובעלי שוחחנו על כך והאינטואציה שלנו אומרת להמשיך עד שנחליט שדי, אבל בכל זאת, אשמח לשמוע את גישתך לגבי לינה בחדר הורים?
אודה לך באם התשובה תהיה מפורטת עד כמה שאפשר במסגרת הפורום.
חג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכי עם הלב
ענת זפרני23/05/2007ילדים עד גיל שנתיים נזקקים לדמות אחת משמעותית ולבטחון שהיא מקנה
הלינה המשותפת כל עוד היא במיטה שלה
היא לא מחבלת בזוגיות
רק יכולה לתרום.
אני ממליצה לך לקרא את הספר "עקרון הרצף" שמדבר על היתרונות של קשר רציף עם הילד בעיקר בשנות הילדות הראשונות שלו.
ועצה אחת נוספת,
אנא, עזבי את כל הסביבה
להורים יש את האינטואיציה הבריאה לילד שלהם
כל זוג יוצר "מנגינה" אחרת של זוגיות וכל זוג יוצר קשר אחר עם ילדיו (ועם כל אחד מהם בנפרד) זוגיות חזקה נשענת על הגדרת גבולות העצמי: עד כמה אנו מוכנים להיות כמו כולם ומתי אנחנו מרגישים שפולשים לנו לטריטוריה - ואז לסגור.
שיהיו לכם לילות טובים
ואחרי גיל שנתיים - נתחיל את הפרידה
ענת זפרני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרבה תודה וחיבוקים וירטואלייים
חגית23/05/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלינה בחדר ההורים
שרון באומל25/05/2007שלום לך
אין שום בעייה ולא ייגרם שום נזק לילדה, אם כולכם מרגישים בנוח עם הלינה המשותפת. אני בטוחה שכשהיא תהיה בשלה לכך, היא תבקש לעבור ללינה פרטית. לינה משותפת עשוייה לתרום לביטחון ולשלווה הנפשית של ביתך. פרידת הלילה עשוייה להיות מפחידה מאוד עבור ילדים רבים, ונראה שזה יחסך מביתך. כשהיא תוכל להתגבר על פחדיה, היא תרצה הפרטיות.
היי נאמנה לעצמך. לסביבה תמיד יהיה מה לומר.
שרון באומל
פסיכולוגית קלינית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)