לינה בחדר הורים

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לינה בחדר הורים
    חגית
    23/05/2007

בתי, בת 17 חודשים, ישנה עימנו באותו חדר (במיטה משלה).
    אני שומעת הערות מהסביבה כי "זה לא טוב".
    לנו ההורים טוב ואנחנו רגועים יותר. הילדה מרגישה בטוחה. החדר גדול מאד כך שאין בעיה של מקום.
    אני ובעלי שוחחנו על כך והאינטואציה שלנו אומרת להמשיך עד שנחליט שדי, אבל בכל זאת, אשמח לשמוע את גישתך לגבי לינה בחדר הורים?
    אודה לך באם התשובה תהיה מפורטת עד כמה שאפשר במסגרת הפורום.
    חג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לינה בחדר הורים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכי עם הלב

ענת זפרני
    23/05/2007

ילדים עד גיל שנתיים נזקקים לדמות אחת משמעותית ולבטחון שהיא מקנה
    הלינה המשותפת כל עוד היא במיטה שלה
    היא לא מחבלת בזוגיות
    רק יכולה לתרום.
    אני ממליצה לך לקרא את הספר "עקרון הרצף" שמדבר על היתרונות של קשר רציף עם הילד בעיקר בשנות הילדות הראשונות שלו.
    ועצה אחת נוספת,
    אנא, עזבי את כל הסביבה
    להורים יש את האינטואיציה הבריאה לילד שלהם
    כל זוג יוצר "מנגינה" אחרת של זוגיות וכל זוג יוצר קשר אחר עם ילדיו (ועם כל אחד מהם בנפרד) זוגיות חזקה נשענת על הגדרת גבולות העצמי: עד כמה אנו מוכנים להיות כמו כולם ומתי אנחנו מרגישים שפולשים לנו לטריטוריה - ואז לסגור.
    שיהיו לכם לילות טובים
    ואחרי גיל שנתיים - נתחיל את הפרידה
    ענת זפרני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הרבה תודה וחיבוקים וירטואלייים

חגית
    23/05/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לינה בחדר ההורים

שרון באומל
    25/05/2007

שלום לך
    אין שום בעייה ולא ייגרם שום נזק לילדה, אם כולכם מרגישים בנוח עם הלינה המשותפת. אני בטוחה שכשהיא תהיה בשלה לכך, היא תבקש לעבור ללינה פרטית. לינה משותפת עשוייה לתרום לביטחון ולשלווה הנפשית של ביתך. פרידת הלילה עשוייה להיות מפחידה מאוד עבור ילדים רבים, ונראה שזה יחסך מביתך. כשהיא תוכל להתגבר על פחדיה, היא תרצה הפרטיות.
    היי נאמנה לעצמך. לסביבה תמיד יהיה מה לומר.
    שרון באומל
    פסיכולוגית קלינית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו