תשומת לב בלתי פוסקת

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תשומת לב בלתי פוסקת
    ימית
    23/03/2014

שלום, יש לי שלוש בנות, 7, 4 , 1.7 . בת ה-7 ילדה טובה ונבונה בכל מקום אך בבית בחלק ניכר מהזמן, התנהגותה משתנה: מדברת בקול רם מאוד עד כדי צעקות, מדברת לא יפה כמו מטומטמת ומפגרת לנו ההורים ולאחיות שלה. דורשת תשומת לב בלתי פוסקת וככל שאני נותנת יותר, היא דורשת יותר... אני מקפידה לשחק איתה, לאפות יחד, לשמוע מה למדה ועבור על המחברות יחד. לכל מקום שאנו הולכים, בעיקר משפחה היא צריכה להיות מסמר המפגש ואם לא מאפשרים לה זאת, או מנהלים " שיחת מבוגרים, היא משתוללת, צועקת , מפריעה- למשל קופצת על הספות. אני מרגישה שאני מאבדת שליטה, כועסת עליה הרבה וסה"כ הילדה טובה וחיובית. נא הצעתכם איך להתנהג. אני מרגישה שכל תשומת הלב שאני נותנת בעצם לא עוזרת כי היא רוצה עוד ועוד ובכל זאת יש עוד שתיים בבית.... תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תשומת לב בלתי פוסקת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תשומת לב בלתי פוסקת - תגובה

ד''ר ג'וי בנטוב
    23/03/2014

שלום ימית,
    ממה שאת מתארת ביתך דרך התנהגותה הדורשנית מנסה להגיד ולתקשר אליך משהו, שמשהו בבית ובהתנהלות שלכם מכעיס אותה. כרגע לא ממש ברור מה מכעיס אותה, חשוב לנסות לפענח מה עומד בבסיס ומה בעצם היא מנסה להגיד כי זה יאפשר מענה יעיל לקושי. ברגע שתוכלו לדון בעניין האמיתי עצמו שעומד מתחת לשכבות ההתערבות תוכל להיות יעילה. בעת את כועסת שהיא דורשנית היא כועסת עליך על משהו ואתן בתוך מעגל של התערבויות לא יעילות שלא נוגעות לעניין עצמו.
    נסי ללכת עם השאלה על זו על מה ביתך הבכורה כועסת עליכם? אם תרגישי שאת לא לגמרי מפענח את הענייו, את יכולה לפנות להתייעצות ואבחון קליני של כמה פגישות לפענח את העניין.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו