טלוויזיה בגיל הרך

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום
 
  • טלוויזיה בגיל הרך
    אלה
    23/03/2014

    היי, בתי בת 5 מאוד אוהבת טלוויזיה , מיד לאחר הגן היא רצה אל המסך, אני כמובן מגבילה אותה אך זוהי העדיפות הראשונה שלה, גם כאשר אני מזמינה את החברות שלה אלינו הביתה היא מדליקה את המסך, גם שיעורי הבית היא רוצה לעשות מול הטוליזיה, בקיצור הטלוויזיה מועדפת על הכל הכל- על גן שעשועים, על החברות, על המשחקים עם אחותה וכו' , מה עליי לעשות? תודה.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טלוויזיה בגיל הרך

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • טלוויזיה בגיל הרך - תגובה

    ד''ר ג'וי בנטוב
    23/03/2014

    שלום אלה,
    אכן כמות המדייה שחשופים אליה ילדים היום מאוד מאתגרת אותנו כהורים בהתמודדות עם העניין.
    קודם כל הגדירי זמנים מוגדרים ומוגבלים בהם היא רשאית לצפות בטלווזיה, לדוגמה שני פרקים של 30 דקות ביום. מיד עם שובה מהגן ולפני ארוחת ערב. כמו כן את יכולה לשלוט בתכנים שפרקי זמן אלו. כך תגדירי שלכל דבר יש זמן, יש "זמן טלווזיה" שאינו חופף עם "זמן להתארגן בבוקר" זמן לאכול" "זמן לשחק". כפי שקורה בדרך כלל עם גבולות היא לא תאוהב את זה בהתחלה אבל תתרגל אם תיהיה עקבית. זכרי שאת עושה את השינוי הזה לטובתה בטווח הארוך. שנית עדיף לעשות עכשיו את השינוי והצבת הגבולות ולא כשתיהיה מתבגרת ואז יהיה הרבה יותר קשה להתאמן על גבולות.
    בהצלחה

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו